Τη στήριξή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, εν όψει του β' γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο οποίος ήρθε τέταρτος στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής.

Νίκος Παππάς και Στέφανος Κασσελάκης είχαν συνάντηση στη Βουλή, κατά την οποία -όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- είχαν μια ξεκάθαρη, σοβαρή πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παράταξης.

«Το περιεχόμενο της συζήτησης θα το δείτε στην κοινή δήλωση που θα εκδοθεί σε λίγο» είπε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει την στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β' γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στέφανε καλή δύναμη», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

«Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, πάμε πολύ δυνατά για τη νίκη και την μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.