Την υποψηφιότητα του Άγγελου Πιτσικάλη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Πιτσικάλης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Το 2019 αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση όπου εκλέχθηκα Κοινοτικός Σύμβουλος στον Κώστο, θέση από την οποία προσπάθησα να βοηθήσω στην εξέλιξη και την βελτίωση του τόπου όπου ζω, ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση στη σημερινή διοίκηση και κάνοντας προτάσεις. Πλέον η κατεύθυνση μου είναι η εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιου της Πάρου δίνοντας «φωνή» στον Πρωτογενή και Δευτερογενή τομέα του νησιού μας που αναπτύσσεται συνεχώς. Αυτή την κίνηση, έχω την χαρά να την πραγματοποιήσω με τον Κώστα Μπιζά. Έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει με το ήθος και τις ενέργειες του, όλα αυτά τα χρόνια, την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την εξέλιξη και ευημερία του τόπου μας. Έναν άνθρωπο που είχα την ευκαιρία ως επαγγελματίας να συνεργαστώ μαζί του, από την θέση του Έπαρχου την οποία υπηρετεί τα τελευταία χρόνια, όπου μου έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του και την ανησυχία του για τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα».

Βιογραφικό

- Ο Άγγελος Πιτσικάλης, είναι έγγαμος 46 ετών με δύο τέκνα. Έχει σπουδάσει πληροφορική και λογιστική στην Αθήνα. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από τον τραπεζικό κλάδο το 2012, ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Πάρο. Είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και συγκεκριμένα μελισσοκόμος.

-Με τα κοινά ασχολείται από αρκετά μικρή ηλικία, στον τομέα του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού.

- Ασχολήθηκε ως γραμματέας και στη συνέχεια ως Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Κορεάτικου Καράτε SooBahkDo, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη καθώς και ως γραμματέας σε λέσχη κλασσικών αυτοκινήτων.

-Ερχόμενος στην Πάρο, και έχοντας πάρει μαζί του όλες τις ευαισθησίες που του δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, τόσο για τον πολιτισμό, την θρησκεία αλλά και στην φύση, αποφάσισε να ασχοληθεί και εδώ με τα κοινά και έτσι υπηρέτησε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τους Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου ως γραμματέας και αργότερα ως Πρόεδρος, αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Κώστου και γραμματέας του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου Αγίου Αθανασίου του Παρίου.

-Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει η ασχολία του από τον κλάδο εργασίας του όπου εκεί έχει υπηρετήσει ως γραμματέας και πλέον ως Πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσοκόμων Πάρου.

-Ο ερχομός των δύο παιδιών του, τον έβαλε και στον χώρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λευκών Κώστου, από όπου τα τελευταία χρόνια είναι Αντιπρόεδρος του αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Πάρου ως Ειδικός Γραμματέας και πλέον ως Ταμίας.