Ο Αθανάσιος Κακαράς αναλαμβάνει επικεφαλής Chef των εστιατορίων Barbarossa
Ο Όμιλος BarbarossaWorldκαλωσορίζει στο δυναμικό του τον Chef Αθανάσιο Κακαρά, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των εστιατορίων του ομίλου φέρνοντας έναν νέο γαστρονομικό αέρα και εστιάζοντας στην μεσογειακή κουζίνα και την εξαιρετική πρώτη ύλη, ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του Barbarossa.
Ο Chef Αθανάσιος Κακαράς, εντάσσεται στην οικογένεια του Barbarossa με 18 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίους χώρους εστίασης της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και σε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες. Τα προηγούμενα χρόνια κατείχε τη μαγειρική διεύθυνσητου Ομίλου OneLife, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων εστιατορίων στο Παρίσι και το Σεν Τροπέ.
Δίνοντας έμφαση στην ελληνική νησιωτική γαστρονομία, ο Chef αναδεικνύει τα προϊόντα της Πάρου, μέσω μιας εκλεπτυσμένης σύντηξης τολμηρής καινοτομίας και βαθιά ριζωμένης παράδοσης συνδυάζοντας άψογη τεχνική και πιάτα με έμφαση στη λεπτομέρεια αντανακλώντας την παραθαλάσσια ανατροφή του.
Ο CEOτου Ομίλου, Ευγένιος Χαμηλοθώρης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον καταξιωμένο ChefΑθανάσιο Κακαρά στο δυναμικό του ομίλου καθώς η μαγειρική του προσωπικότητα ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία των εστιατορίων μας και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ξεχωριστούς γαστρονομικούς προορισμούς.»
Όλα τα εστιατόρια Barbarossa φιλοδοξούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους την απόλυτη αιγαιοπελαγίτικη εμπειρία, τιμώντας την ίδια την Πάρο, όπου όλα ξεκίνησαν, μετατρέποντας απλά, παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα υλικά σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδιμε μία ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης διασκέδασης.
Σχετικά με το BarbarossaWorld
Ο Όμιλος Barbarossaξεκίνησε ως μια παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα με θαλασσινά στο νησί της Πάρου, δίπλα στο γραφικό λιμάνι της Νάουσας, το 1987. Η επιτυχία της και η αγάπη των πελατών του οδήγησε τον σημερινό CEO του ομίλου, Ευγένιο Χαμηλοθώρη, να μετατρέψει αυτή την ταβέρνα σε ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη εμβαθύνοντας στην μεσογειακή κουζίνα και δημιουργώντας ένα ξεχωριστό παγκόσμιο προορισμό γαστρονομίας και διασκέδασης. Το Barbarossa της Πάρου οδήγησε στη δημιουργία ενός ομίλου εστιατορίων με εμβέλεια που εκτείνεται από την Αθήνα μέχρι την Τουρκία και το Κάιρο ενώ τον επόμενο χρόνο θα ανοίξουν νέοι προορισμοί Barbarossa στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η φιλοσοφία και το όραμα του Ομίλου βασίζεται στην άψογη φιλοξενία και την ισορροπία εξαιρετικής γαστρονομίας και διασκέδασης προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους ανθρώπους που επιλέγουν τα εστιατόρια του.