Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κεντρωτή, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Κεντρωτής, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Με την επιστροφή μου στο νησί, αποφάσισα την ενασχόλησή μου με τα κοινά καθώς πιστεύω ότι δεν πρέπει να αγνοούμε τα προβλήματα του τόπου μας αλλά να επιδιώκουμε την επίλυσή τους και να παλεύουμε για αυτήν.

Η προσχώρησή μου στον συνδυασμό «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» με επικεφαλής τον κ. Κώστα Μπιζά έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και κοινού οράματος με τα αξιόλογα στελέχη που θα συμμετάσχουνε, μαζί με τους οποίους πιστεύω μπορούμε να κάνουμε την διαφορά στη Πάρο για να ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις μελλοντικές γενιές».

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Κεντρωτής  γεννήθηκε το 1998 και τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα έζησε στην Αθήνα, μέχρι την μόνιμη εγκατάσταση του στο νησί της Πάρου το 2013. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Νάουσας.

Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών πόρων & Γεωργικής Μηχανικής.

Κάτοχος μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών Γεωργικές Κατασκευές και Αυτοματισμοί στη Γεωργία.

Έχει πολύ καλές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας και καλές γνώσεις γαλλικών.

Εργάστηκε πρώτη φορά στην εστίαση το 2016 στο εστιατόριο της Άννας Βλαχογιάννη ως σερβιτόρος.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε στην εταιρία ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ο.Ε. ΑΓΡΟΠΟΛΙΣ στη Δροσιά Χαλκίδας όπου και έκανε την πρακτική του άσκηση αργότερα.

Το 2021 μέχρι το 2022 εργάστηκε στην εταιρία ΑΨΙΝΘΟΣ Ε.Ε. και στην επιχείρηση LIPOVA στην θέση του γεωπόνου ως υπεύθυνος σε κατασκευές και συντηρήσεις κήπων στις Κυκλάδες.

Ολοκληρώνοντας την Στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό ναυτικό τον Ιούνιο του 2023 αποφάσισε να επιστρέψει στην Πάρο και να ξεκινήσει να εργάζεται στην Ε.Θ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ Α.Ε., στην θέση του Γεωπόνου.