Την υποψηφιότητα του Γιώργου Πούλιου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Πούλιος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του κ. Κώστα Μπιζά, επικεφαλής του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», ενός υποψηφίου δημάρχου με αρχές, ήθος, όραμα και ικανότητες, τις οποίες αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη με την πολυετή πορεία του στα κοινά του νησιού μας. Οφείλουμε με Ευθύνη και Ενότητα να δώσουμε τον δικό μας αγώνα για το μέλλον του νησιού μας, που όλοι αγαπάμε. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί έχουμε υποχρέωση να συνεργαστούμε για την Πάρο ώστε να κληροδοτήσουμε τα καλύτερα εφόδια στις επόμενες γενιές».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Πούλιος του Ζήση και της Ταρασίας  γεννήθηκε το 1991, μεγάλωσε στην Πάρο, και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παροικίας.

Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δομικών Έργων του ΑΤΕΙ Πειραιά.

Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Πάρο. Εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων.