Την υποψηφιότητα του Γιώργου Σταθόπουλου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Σταθόπουλος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Έθεσα τον εαυτό μου ως υποψήφιο στο πλευρό του κ. Κώστα Μπιζά και στο συνδυασμό ΄΄ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ΄΄, πιστεύοντας πως οι νεότερες γενιές του νησιού μας, πρέπει να ενεργοποιηθούμε, να ενωθούμε και να βοηθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο του τόπου μας. Με νέες αντιλήψεις, ιδέες αλλά και τεχνολογίες, βασισμένες στις ανάγκες του νησιού μας. Διασφαλίζοντας το μέλλον τον επόμενων γενεών».

Βιογραφικό.

- Ο Γιώργος Σταθόπουλος, γεννήθηκε το 1990, μεγάλωσε στη Πάρο και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παροικίας.

- Είναι διπλωματούχος Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης με ειδικότητα Μηχανικού Σκαφών Αναψυχής.

- Από το 2012 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, στο χώρο της εστίασης, με εμπειρία στη διοίκηση και διαχείριση επιχειρήσεων, καθώς και στη δημιουργία κοινωνικών εκδηλώσεων.

- Η ενεργή ενασχόληση του με τη παράδοση του τόπου μας από το 1997, τον ώθησε να συμμετέχει σε αρκετούς πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας. Αρχικά ως μέλος και έπειτα, από το 2015 έως και σήμερα, ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών.

Παραδίδει μαθήματα παραδοσιακών χορών στο ΄΄Χορευτικό Όμιλο Νάουσας΄΄ καθώς και στο πολιτιστικό σύλλογο Προδρόμου ΄΄Σκόπας ο Πάριος΄΄.

- Επίσης εκτελεί καθήκοντα γενικού γραμματέα στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΛΤΙΣ Πάρου.