Γύρος της Πάρου με τα πόδια με σκοπό την αγορά εξοπλισμού για το Κ.Υ Πάρου, από την περισσότερο από πενήντα χρόνια μόνιμη κάτοικο Πάρου Phillada Lecomte, γεννημένη στην Αυστραλία.

"Αγαπητοί Παριανοί , φίλοι και κάτοικοι,

Όσο μεγαλώνουμε χρειαζόμαστε προκλήσεις για να μας κρατάνε δυνατούς. Για να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπητού μας φίλου και αναγνωρισμένου γιατρού χειρουργού  Απόστολου Πολυζωίδη, αποφάσισα να πραγματοποιήσω το γύρο της Πάρου με τα πόδια με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων. Η ιδέα είναι να συνεισφέρω ώστε να καταστεί δυνατή η αγορά αναγκαίου εξοπλισμού για το ορθοπεδικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Πάρου. Αυτή ήταν άλλωστε  και η επιθυμία του αγαπητού μας εκλειπόντος γιατρού Α. Πολυζωίδη και του καλού του φίλου, επίσης γιατρού Ανδρέα Μπελδέκου που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει χρήματα για την αγορά ενός μηχανήματος υπερήχων για το Κ.Υ. Πάρου.

Όποιος θα ήθελε να με ενθαρρύνει στο γύρο της Πάρου που θα κάνω  με τα πόδια και να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας, παρακαλώ όπως δωρίσετε όποιο χρηματικό ποσό θέλει και μπορεί ο καθένας, όσο μικρό και αν είναι.

Παρακαλώ επικοινωνήστε απευθείας με την κα Jean Πολυζωίδη στο παρακάτω προσωπικό της email, η οποία θα σας δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο συγκεντρώνονται οι δωρεές*. Σας ευχαριστώ για τη γενναιόδωρή σας υποστήριξη.

Θα σας κρατάω ενήμερους. Να είστε όλοι καλά. Καλή άνοιξη!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να στέλνετε μήνυμα στο προσωπικό μου τηλεφωνικό αριθμό, Phillada Lecomte, 6938908401 (Ελληνικά)

Για τις δωρεές σας παρακαλώ επικοινωνήστε (Αγγλικά) με την κα Jean Πολυζωίδη στο polysurg@otenet.gr με τα στοιχεία σας, αναφέροντας τον περιπατητικό μου γύρο της Πάρου.

* Ή καταθέτετε κατευθείαν στον λογαριασμό στην PIRAEUS BANK
ΙΒΑΝ: GR 0701714350006435010012200 στο όνομα Ανδρέας Μπελδέκος, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (περιπατητικός γύρος Πάρου)

Σας ευχαριστώ πολύ, όλους.

Phillada Lecomte"