Ακόμα μία υποψηφιότητα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, αυτή του Χαράλαμπου Ναβροζίδη στην Περιφερειακή Ενότητα Κω για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Ναβροζίδης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι στις εκλογές του Οκτωβρίου, θέτω την υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο και την Παράταξη #Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο.

Οφείλω να συνεχίσω τον αγώνα που εδώ και 4 χρόνια καθημερινά δίνω, πάντα για το κοινό καλό και πάντα ευρισκόμενος δίπλα σε κάθε συμπολίτη.

Αυτή τη φορά ο προορισμός είναι διαφορετικός αλλά γνωρίζετε πως για μένα η αφετηρία ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε η Κως. Το νησί που επιλέξαμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Συνεχίζω να σας κοιτάζω στα μάτια και να βρίσκομαι κοντά σας σε κάθε γωνιά του νησιού μας, με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος.

Οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την ευκαιρία που μου δίνει καθώς και την έμπρακτη επιβεβαίωση ότι στηρίζει το νέο και το δυναμικό, δείχνοντάς μου απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Οφείλω όμως να ευχαριστήσω από καρδιάς και τον επικεφαλής της παράταξης Ισχυρή Κως, τον σημερινό Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά για την πρώτη ευκαιρία που μου έδωσε να συστηθώ στην τοπική Κοινωνία και να μετρηθώ αφενός μεν με τα καθημερινά προβλήματα αφετέρου δε με τα μεγάλα στοιχήματα, μέσα από την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω, δίνοντας πλάι σε συναδέλφους και φίλους πλέον τους δικούς μου αγώνες.

Επιθυμώ να  εκπροσωπήσω τη νέα γενιά ανθρώπων που χτίζοντας απ’ το μηδέν, δημιουργούν όνειρα παράγοντας υπεραξία για τον τόπο τους.

Σεμνά. Μεθοδικά. Στοχευμένα.

Σ’ αυτό το ταξίδι που επισήμως ξεκινά σήμερα σας θέλω πλάι μου.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 05 Φεβ 1990 στη Θεσσαλονίκη και διαμένω στην Κω. Είναι παντρεμένος με την Γρηγορία Σαράντη και έχουν δύο υιούς.

To έτος 2009 κατατάχθηκε Υπαξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και παρέμεινε έως το 2018, όπου αποχώρησε οικειοθελώς, υπηρετώντας για περίπου 9 χρόνια στην Ι΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Αντιμάχεια Κως).

Παράλληλα, το 2014 έπειτα από την απόκτηση Διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου, επιπέδου Uefa C' ανέλαβε καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω.

Το 2016 με την σύζυγο του Σαράντη Γρηγορία, δημιούργησαν την επιχείρηση SportPanic (Εμπόριο Επώνυμων Αθλητικών Ειδών) και σήμερα διαθέτουν 4 καταστήματα (2 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και 2 στην πόλη της Κω).

Το 2017 δημιούργησαν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με τίτλο SportPanic.gr το οποίο σήμερα είναι Πανελλαδικής εμβέλειας και διεκπεραιώνει περισσότερες από 8.000 ηλεκτρονικές παραγγελίες ετησίως.

Το 2018 ανέλαβε πόστο Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού έχοντας πλέον αποφοιτήσει από την Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου, επιπέδου Uefa B', που διεξήχθη στην Ρόδο το 2018.

Το 2019 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κω, ο " Ξενιτέας", θέση την οποία κατέχει έως και σήμερα. Στην ίδια θέση επανεκλέχτηκε το 2021.

Το 2019 ανέλαβε χρέη Αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω, θέση στην οποία βρίσκεται ακόμα.

Το 2022 ανέλαβε χρέη Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κω «ο Ερμής».

Aπό το 2022 είναι μέλος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Κω.

Social Media:

facebook: https://www.facebook.com/babisnav

instagram: https://www.instagram.com/navrozidis_charalampos/

tiktok :https://www.tiktok.com/@charalambosnavrozidis