Την υποψηφιότητα του Χριστόδουλου Μαούνη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Μαούνης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά, η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη μου για την Πάρο, αποτελούν το μοναδικό κίνητρο της απόφασης μου να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον Δημοτικό Συνδυασμό «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα». Στηρίζω τον επικεφαλή της παράταξης Κωνσταντίνο Μπιζά, με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί, με αρχές και ιδανικά, έναν άνθρωπο με ήθος, όραμα, θέληση, εντιμότητα, αποτελεσματικότητα και ικανότητα !».

Βιογραφικό

- Ο Χριστόδουλος Μαούνης γεννήθηκε στην Παροικία της Πάρου το 1969.

- Είναι Απόφοιτος ΓΕΛ Πάρου. Σπούδασε λογιστικά και προγραμματισμό Η/Υ και εκτιμητής ακινήτων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

- Τον κέρδισε όμως η μαγειρική τέχνη και εργάζεται ως μάγειρας από το 2004 έως σήμερα σε (ΝΠΙΔ) Παιδικό & Βρεφονηπιακό Σταθμό.

- Είναι International Realtor United States of America και τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται ως Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας σε διεθνή εταιρεία, με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

-  Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση διοργανώσεων εκδηλώσεων θεάματος.

- Διετέλεσε Πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και Πρόεδρος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πάρου, επί σειρά ετών.

-  Μέσα στο πλούσιο έργο του κατά τη θητεία του ως πρόεδρος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παροικιάς, είναι και η ίδρυση του Σχολικού Μουσείου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και το Σύλλογο.

- Είναι ο Γενικός Γραμματέας στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» και ο Ταμίας στο Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου.

- Στην δικιά του εθελοντική προσπάθεια και εκπόνηση της μελέτης, ως Ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ονοματοδοσίας της Παροικίας, οφείλεται η ονοματοδοσία και η αρίθμηση των οδών και πλατειών. Ένα έργο που πέρα από τη χρησιμότητα του, αναδεικνύει και την ιστορία του νησιού μας.

- Μέλος στην Επιτροπή Διαβούλευσης, Μέλος στην Επιτροπή Ονοματοδοσίας της Πάρου, Μέλος στο Ιστορικό Αρχείο της Πάρου.

-  Αρθρογραφεί σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο περιοδικό «Παριανά», με θέματα μέσα από τις παραδόσεις μας και την ιστορία μας.

- Είναι παντρεμένος με την Νίνα Κοντού και έχουν μια κόρη την Ιωάννα -Μαρία.