Οι δημοτικές εκλογές στους Λειψούς μπορεί να μην είχαν τόσο ενδιαφέρον, καθώς ο νυν δήμαρχος, Φώτης Μάγγος, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, ωστόσο το ποιοι θα συνέθεταν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο στο ακριτικό νησί είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Από τους 17 δημοτικούς συμβούλους που έθεσαν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2023 εξελέγησαν οι 13. Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι από τους νέους δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν οι επτά είναι γυναίκες, ενώ οι υπόλοιποι έξι άνδρες.

Το γεγονός ανέδειξε και ο δήμαρχος του νησιού, κ. Μάγγος στο Facebook, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε κατέβηκε στις δημοτικές κάλπες για άλλη μια φορά χωρίς αντίπαλο.

«Σας παραθέτω τη σειρά εκλογής των 13 νέων δημοτικών συμβούλων και των επιλαχόντων για το δήμο Λειψών. Επτά γυναίκες και έξι άνδρες. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλους στο συναρπαστικό ταξίδι της αυτοδιοίκησης», έγραψε ο δήμαρχος Λειψών στον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας παράλληλα έναν πίνακα με τις ψήφους που έλαβε ο κάθε υποψήφιος.

Η ανάρτηση του δημάρχου Λειψών