Την υποψηφιότητα του Ρούσσου Μάριου του Γεωργίου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Ο κ. Μάριος Ρούσσος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετέχω στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της κοινότητας Αρχιλόχου γιατί είναι ένας ειλικρινής και άξιος εμπιστοσύνης άνθρωπος.

Μετά από πολλές συζητήσεις που κάναμε διαπίστωσα ότι έχουμε κοινές απόψεις και συμφωνούμε στις λύσεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί.

Πιστεύω ότι μετά από εννέα χρόνια το νησί μας έχει ανάγκη την αλλαγή. Μια αλλαγή που είναι απαραίτητη και προκύπτει από τη διαχειριστική αδυναμία της σημερινής Δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στα μείζονα προβλήματα του νησιού μας. Αυτήν την αλλαγή πορείας μόνο ο Κώστας Μπιζάς μπορεί να την εγγυηθεί γιατί και γνώσεις διαθέτει και μεγάλη εμπειρία για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες των καιρών».

Βιογραφικό

Ο Ρούσσος Μάριος του Γεωργίου και της Νικολέττας, το γένος Τσιγώνια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Μέχρι το 2009 έζησε στην Πάρο και στη συνέχεια μετέβη στην Αθήνα όπου φοίτησε την Σιβιτανίδειο σχολή,

στον τομέα μηχανολογίας. Είναι πτυχιούχος ψυκτικών εγκαταστάσεων και κλιματισμού.

Εργάστηκε μέχρι το 2020 στην Αθήνα ως ψυκτικός σε καταστήματα εστίασης και το 2021 επέστρεψε στο νησί του για μόνιμη εγκατάσταση.

Ζει στα Μάρμαρα κι εργάζεται ως οδηγός βαρέων οχημάτων. Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΑΪΚΟΣ.