Την υποψηφιότητα του Σίμου Βαρριά, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Βαρριάς, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Πάρου, θέτοντας υποψηφιότητα στον συνδυασμό «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» του οποίου επικεφαλής είναι ο κ. Κώστας Μπιζάς, με την ελπίδα ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης αλλά και επιχειρείν, με σεβασμό στις ανάγκες και την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας».

Βιογραφικό

-Ο Βαρριάς Σίμος, του Αριστείδη Βαρριά και της Μαρίας Αρκουλή γεννήθηκε το 1984, ανδρώθηκε στην Πάρο και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παροικίας.

-Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής , τομέας Αστροφυσικής και Αστρονομίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Ατμοσφαιρικές επιστήμες και το Περιβάλλον, από το Τμήμα Φυσικής, τομέας Ατμοσφαιρικών Επιστημών, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, τομέας Υγείας, της Κύπρου.

-Επαναπατρίστηκε το 2011, έχοντας ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, και εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Παράλληλα διαχειρίζεται επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Βαρριά.