Την υποψηφιότητα του Στέλιου Μουζακίτη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Μουζακίτης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η αγάπη για τον τόπο αυτό με παρακίνησε στο να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του νησιού με τον παρόντα συνδυασμό. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας σε αυτόν τον συνδυασμό βάζουμε μπροστά το κοινό συμφέρον του νησιού και της κοινωνίας μας. Τι είναι όμως κοινό συμφέρον; Ως ανεπτυγμένη κοινωνία έχουμε πολλών ειδών συμφέροντα και διαφορετικές απόψεις ως προς αυτό. Ως μέρος αυτού του συνδυασμού, κριτήριό μου θα αποτελεί το κοινό όφελος των συμπολιτών μας, κυρίως αυτών που ασχολούνται με τον Τουρισμό και τα συναφή επαγγέλματα. Μπορούμε να αναπτυχθούμε περαιτέρω με γνώμονα το καλύτερο σε κάθε τομέα, πάντα σεβόμενοι τον κυκλαδίτικο χαρακτήρα του νησιού μας».

Βιογραφικό

-  Ο Στυλιανός Μουζακίτης γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα.

- Τέλειωσε τις βασικές βαθμίδες της εκπαίδευσης του στην Πάρο και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα ‘Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων’ το 2003.

- Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το 2005, που αφορούσαν στην ‘Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων Ποιότητας’.

- Εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα, μεταξύ άλλων, ως βοηθός Λογιστής και ως Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

- Ως Ελεύθερος Επαγγελματίας δημιούργησε Αγροτική Εκμετάλλευση στο Υστέρνι έως το 2013.

- Από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Δημόσιος Υπάλληλος στο ΚΕΠ Αθηνών.

- Μιλάει Αγγλικά

- Του αρέσει η ιστιοπλοΐα και είναι αθλητής ΑΜΕΑ της κολύμβησης.