Την υποψηφιότητα του Θοδωρή Μπιζά, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Βιογραφικό

Ο Θοδωρής Μπιζάς του Γιάννη και της Νατάσας γεννήθηκε το 1993, μεγάλωσε στην Πάρο και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παροικιάς το 2011, απ΄ όταν και ζει μόνιμα στο νησί.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Xρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Διατηρεί επιχειρήσεις εστίασης από το 2019 έως και σήμερα. Έχει ασχοληθεί με τον τομέα του τουρισμού από νεαρή ηλικία και για πάνω από 8 χρόνια εργάστηκε ως τουριστικός και ναυτικός πράκτορας στην οικογενειακή τους επιχείρηση εκπροσωπώντας πολλές από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσεγγίζουν το νησί μας, μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Μπιζά.

Έχει επίσης διατελέσει μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου, εκπροσωπώντας την Πάρο σε διάφορες εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Φεστιβάλ Πάρου, το οποίο στις 6 του διοργανώσεις έχει ως στόχο την πολιτιστική ανάδειξη της Πάρου μέσω της εθελοντικής ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο πολιτισμός είναι από τους τομείς που δεν χαίρουν ενδιαφέροντος από τη δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια, πράγμα που πρέπει να αλλάξει.

Έχει ακόμη διατελέσει γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Πάρου για 2 έτη.

Πέρα από τις ευαισθητοποιήσεις σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, πιστεύει πως τα προβλήματα της καθημερινότητας τα τελευταία χρόνια στο νησί μειώνουν την ποιότητα ζωής ντόπιων και επισκεπτών.

Αυτή ακριβώς η κατάσταση έχει δώσει κίνητρο σε πολλούς αξιόλογους συμπολίτες μας να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση στις ερχόμενες εκλογές και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την σπουδαία προσπάθεια με επικεφαλής τον Κώστα Μπιζά, τον οποίο σέβεται και εμπιστεύεται.