Τις εξελίξεις της σύγκρουσης που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα την ομάδα Wagner και στο ρωσικό στρατό παρακολουθούν οι Ουκρανοί.

Αν και όλο το βράδυ ακούγονταν σειρήνες σε όλη την ουκρανική επικράτεια που προειδοποιούσαν για ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, οι Ουκρανοί άδραξαν την ευκαιρία και τρόλαραν τα όσα συμβαίνουν στη Ρωσία, που από την 24η Φεβρουαρίου του 2022 έχει εισβάλλει στη χώρα τους.

Η Ιούλια Μέντελ, πρώην εκπρόσωπος της ουκρανικής προεδρίας υπό τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα βίντεο εξηγώντας πως βλέπουν οι Ουκρανοί τις εξελίξεις στη Ρωσία και τα όσα εκτυλίσσονται ανάμεσα στη Wagner και τον επικεφαλής της Γεβγκένι Πριγκόζιν και στο Κρεμλίνο.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι από τη συμμετοχή του σε κάποια σειρά από την καριέρα του ως ηθοποιός. Ο νυν πρόεδρος της Ουκρανίας ανοίγει μια μπίρα και παίρνει στην αγκαλιά του ένα μπολ με ποπ κορν και ετοιμάζεται να παρακολουθήσει κάποιο θέαμα στην τηλεόραση, που μόλις άνοιξε. «Οι Ουκρανοί απόψε», έγραψε η Μέντελ.