"H πρόταση του για το μέλλον της πατρίδας και των ανθρώπων της είναι μια κυβέρνηση που θα περιλαμβάνει το ΚΚΕ, το οποίο είναι αναφανδόν κατά της ΕΕ (και το οποίο παρεμπιπτόντως  αρνείται την πρόταση του) και τον κ. Βαρουφάκη που επιθυμεί την ανατίναξη των τραπεζών κι επιστροφή στο 2015. ", αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τη συνέντευξη Τσίπρα στην Καθημερινή της Κυριακής.

Όπως επισημαίνει ο "όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο περισσότερο η κοινωνία των πολιτών της δημιουργίας, της προσπάθειας και της προκοπής συνειδητοποιεί ότι δεν έχει τίποτα να περιμένει από τον αμετανόητο κ. Τσίπρα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, που παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του".

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

"Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην Καθημερινή συνοψίζεται ως εξής:

Kαμία αυτοκριτική για το παρελθόν, καμία προοπτική για το μέλλον.

Από τη μια, δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για τα επαχθή κυβερνητικά του πεπραγμένα, δεν προβαίνει σε καμιά αυτοκριτική για τα χάλια στα οποία άφησε την Πατρίδα το 2019.

Από την άλλη η πρόταση του για το μέλλον της πατρίδας και των ανθρώπων της είναι μια κυβέρνηση που θα περιλαμβάνει το ΚΚΕ, το οποίο είναι αναφανδόν κατά της ΕΕ (και το οποίο παρεμπιπτόντως  αρνείται την πρόταση του) και τον κ. Βαρουφάκη που επιθυμεί την ανατίναξη των τραπεζών κι επιστροφή στο 2015.

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο περισσότερο η κοινωνία των πολιτών της δημιουργίας, της προσπάθειας και της προκοπής συνειδητοποιεί ότι δεν έχει τίποτα να περιμένει από τον αμετανόητο κ. Τσίπρα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, που παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του".