Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ, ως καλεσμένοι του δημοφιλούς ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Ουίλσον.

Το ζεύγος Ομπάμα έμεινε στο σπίτι των Χανκς – Ουίλσον στην Αντίπαρο, ενώ πραγματοποιούν εξορμήσεις και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Σίφνος, αλλάζοντας συνεχώς πρόγραμμα προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί και να αποφύγουν αρκετό κόσμο, δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Βέβαια εκτός από τον κυκλαδίτικο ήλιο, την ομορφιά των ελληνικών νησιών αλλά και τα μαϊστράλια του Αιγαίου, το ζεύγος Ομπάμα απόλαυσε και εκλεκτές γεύσεις.

Συγκεκριμένα Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα έφαγαν από τα χέρια του διάσημου πριβέ σεφ, Λούκα Φουρίνι που εργάζεται στην Αντίπαρο και είχε το προνόμιο να μαγειρέψει για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μάλιστα ο Λούκα Φουρίνι ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram χειρόγραφα σημειώματα στα οποία τόσο το ζεύγος Ομπάμα όσο και ο Τομ Χανκς τον ευχαριστούν.

«Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες μέρες στο όμορφο σκάφος σας. Σας είμαστε ευγνώμονες», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

Από την πλευρά του ο Μπαράκ Ομπάμα ευχαρίστησε για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δήλωσε «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία».

Τέλος, ο Τομ Χανκς έγραψε τη λέξη «ευτυχία».

Ποιος είναι ο Λούκα Φουρίνι

Ο Λούκα Φουρίνι είναι επαγγελματίας σεφ που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με στόχο να εξερευνεί νέους πολιτισμούς αλλά και να μαθαίνει νέες και παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές.

Έχει δουλέψει 10 χρόνια ως σεφ, τα δύο σε εστιατόριο με αστέρι Michelin και τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως ιδιωτικός σεφ.