Με επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Πάρου ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη η περιοδεία του Χρήστου Κατσώτη, μέλους της Κ.Ε. και βουλευτή του Κ.Κ.Ε. στην Πάρο.

Στη συνάντηση του με τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΠ ενημερώθηκε για την κατάσταση που διαμορφώνεται στη ΔΕΥΑΠ και σημείωσε ότι το Κ.Κ.Ε. πρωτοστατεί στον αγώνα για νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Στη συνέχεια μίλησε στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ όπου τόνισε την ανάγκη συντονισμένων αγώνων στο νησί και πανελλαδικά για να χαλάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της Ε.Ε. για ιδιωτικοποίηση του νερού μετά και την ίδρυση Ρυθμιστής Αρχής και τις συνενώσεις των ΔΕΥΑ.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Χρήστος Κατσώτης που συνοδεύονταν από τον Γιάννη Αγγέλου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νότιου Αιγαίου, περιόδευσε στο Δημαρχείο της Πάρου, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους καλώντας τους να στηρίξουν το Κ.Κ.Ε. στις ευρωεκλογές και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάρου. Στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους και μαγαζάτορες στην αγορά της Παροικιάς ενώ το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Το βράδυ της Δευτέρας μίλησε σε πολιτική εκδήλωση της Κ.Ο.Β. Πάρου-Αντιπάρου για το νερό, όπου αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό των ευρωπαϊκών οδηγιών και την πορεία εμπορευματοποίησης του νερού, απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης του Κ.Κ.Ε. στις 9 Ιούνη για να έχει ο λαός φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί όπως είπε το Κ.Κ.Ε. δεν έχει δεσμεύσεις και μόνο αυτό μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζόμενους για το νερό και τις πολιτικές εξελίξεις.

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Πάρο, ο Χρήστος Κατσώτης επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό και ζήτησε την κινητοποίηση των κατάλληλων δυνάμεων για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας.