Ο άνδρας, που διέθετε τρία ξενοδοχεία στη Φολέγανδρο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο γραφείο του σε ένα από τα ξενοδοχεία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο ξενοδόχος κλείστηκε στο γραφείο του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη. Το τραγικό γεγονός ανακάλυψαν συνεργάτες του, οι οποίοι, ακούγοντας τον κρότο από τον πυροβολισμό και ανησυχώντας για την απουσία του, προσπάθησαν να τον βρουν και τελικά τον εντόπισαν νεκρό.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, τα αίτια που οδήγησαν τον ξενοδόχο σε αυτή την απονενοημένη πράξη φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Οι επιχειρηματικές του κινήσεις και τα ανοίγματα στις επιχειρήσεις του είχαν δημιουργήσει σημαντική οικονομική πίεση, από την οποία φαίνεται να μην μπορούσε να αντεπεξέλθει.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ η οικογένεια του θύματος βρίσκεται σε βαθιά θλίψη, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια.