Η τυφλή σκυλίτσα που είχε περπατήσει 10 χιλιόμετρα για να γυρίσει σε εκείνον που την είχε σώσει, έφυγε από τη ζωή δηλητηριασμένη από φόλα.

Πριν από λίγο καιρό, η ιστορία της τυφλής σκυλίτσας από τη Νάουσα που είχε περπατήσει 10 χιλιόμετρα για να γυρίσει στον άνθρωπο που την είχε σώσει είχε συγκινήσει.

Δυστυχώς, το συμπαθές τετράποδο είχε την ατυχία στη συνέχεια να πέσει θύμα απάνθρωπων αγνώστων, οι οποίοι τη δηλητηρίασαν με φόλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το ant1news.gr, το άτυχο ζώο είχε βγει για την καθιερωμένη της βόλτα και όταν επέστρεψε στο σπίτι του Δημήτρη Σιδηρόπουλου, είχε μετά βίας τις δυνάμεις της, καταλήγοντας λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μιλήσαμε με γιατρό πήραμε φάρμακα όρους αντιβιώσεις το παλέψαμε. Για αρκετές ώρες μείναμε στο πλευρό της όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης δυστυχώς όμως κάποιοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι αλλά δεν είναι, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό.

Ας ελπίσουμε πώς είναι το τελευταίο σκυλάκι που πεθαίνει έτσι».

Σημειώνεται πως και πριν από 10 ημέρες, στην ίδια περιοχή, άλλα τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν από φόλες, με τους κατοίκους να καταφέρνουν να σώσουν μόνο το ένα.

Πηγή: sport-fm.gr