Τη διαβεβαίωση ότι “η χώρα μας είναι ένας ασφαλής και δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες κρουαζιέρας” έδωσε ο Πρόεδρος των Εφοπλιστών Ελληνικής Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας.

“Ποδαρικό” φέτος στην Πάτμο με το κρουαζιερόπλοιο “Celestial Discovery” (βίντεο -εικόνες)

Ο κ. Γεώργιος Κουμπενάς βρέθηκε για λίγες ώρες στην Πάτμο, κατά τη διάρκεια του πρώτου για φέτος κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου Celestial Discovery,  στους επιβάτες του οποίου το Σωματείο λεμβούχων Πάτμου και η τουριστική επιτροπή του Δήμου Πάτμου επιφύλαξαν μία θερμοί υποδοχή με μουσική χορούς προσφορά εδεσμάτων και κρασιού καθώς επίσης και τουριστικούς οδηγούς του ιερού νησιού της Αποκάλυψης.

Τόσο ο δήμαρχος της Πάτμου κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης και εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της Πάτμου προσέφεραν στο ανώτερο πλήρωμα του πλοίου αναμνηστικά διπλώματα και πολλά δώρα.

“Ποδαρικό” φέτος στην Πάτμο με το κρουαζιερόπλοιο “Celestial Discovery” (βίντεο -εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε επίσης ξενάγηση στο πλοίο από τον καπετάνιο του Παναγιώτη Γιακουμάτο ο οποίος υπογράμμισε ότι το πλοίο θα προσεγγίζει την Πάτμο κάθε Σάββατο μέχρι τον Νοέμβριο του 2024 μεταφέροντας κατά μέσο όρο περίπου 1.100 με χίλιους 1.200 επιβάτες κρουαζιέρας.

“Ποδαρικό” φέτος στην Πάτμο με το κρουαζιερόπλοιο “Celestial Discovery” (βίντεο -εικόνες)

Πρόκειται για το νεότευκτο πλοίο της Celestial με 633 καμπίνες 62 από τις οποίες διαθέτουν μπαλκόνια ενώ παρέχονται πάρα πολλές υπηρεσίες στους επιβάτες.

Ο πρόεδρος των εφοπλιστών ελληνικής κρουαζιέρας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «παρά το γεγονός πώς υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή της διώρυγας του Σουέζ η Μεσόγειος εξακολουθεί να παραμένει ένας ελκυστικός προορισμός για τη χώρα μας δίνοντας μας τη δυνατότητα να μιλήσουμε για ακόμη περισσότερη αύξηση από αυτήν του 15% σε σχέση με το 2023 που ούτως ή άλλως αναμέναμε».