Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, μια περίεργη συζήτηση και μια… συγγένεια από το πουθενά για Γούντι Χάρελσον και Μάθιου ΜακKόναχι;

Πώς γίνεται όλα τα παραπάνω να συνδέονται μεταξύ τους; Κι όμως γίνεται. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτει από τις δηλώσεις του Μάθιου ΜακΚόναχι.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από αυτά: Αδέρφια!

Εκτός από φίλοι και αδέρφια;

Οι οικογένειες των ηθοποιών γνωρίζονταν από παλιά, με αποτέλεσμα οι δυο τους να γίνουν καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν νέα τροπή όταν ο Μάθιου ΜακΚόναχι έκανε μια δημόσια αποκάλυψη για τον ίδιο και τον Γούντι Χάρελσον, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως να είναι… ο ετεροθαλής αδερφός του.

Μάλιστα, από την πλευρά του ο Γούντι Χάρελσον επιβεβαίωσε πως υπάρχει όντως μεγάλη πιθανότητα, εκείνος και ο φίλος του να έχουν τον ίδιο πατέρα.

Το αν αυτή είναι η πραγματικότητα ή πρόκειται για μια φάρσα που αποφάσισαν να μας κάνουν οι δύο ηθοποιοί είναι κάτι που θα το μάθουμε το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση οι ομοιότητες στην εμφάνισή τους, μεγαλώνουν τις πιθανότητες.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΜακΚόναχι δηλώνει πως δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει τεστ DNA για να μάθει την αλήθεια.

«Ήξερα πολύ καλά τον πατέρα σου»

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «Let’s Talk Off Camera», ο Μάθιου ΜακΚόναχι δήλωσε: «Το πού ξεκινάω εγώ και πού τελειώνει αυτός ήταν πάντα μια θολή γραμμή και κομμάτι του «bromance» μας. Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Γούντι και τα δικά του με λένε θείο Μάθιου. Κι όταν τυχαίνει να κοιτάζουμε οικογενειακές φωτογραφίες μας, μας μπερδεύουν».

Όπως είπε στη συνέχεια, αυτό που τους έκανε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να είναι συγγενείς, ήταν μια συζήτηση που είχαν με τη μητέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι.

«Ήμασταν στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια, στην Πάρο και καθόμασταν όλοι μαζί συζητώντας για το πόσο κοντά είναι οι οικογένειές μας. Γυρνάει η μαμά μου τότε, και λέει ‘Γούντι ήξερα πολύ καλά τον πατέρα σου’. Και το ήξερα ήταν βαρύ… με νόημα» εξήγησε, βάζοντας φωτιά στις φήμες.

Τελικά τι έχει συμβεί;

Τότε, κατάλαβαν πως ίσως έχει συμβεί κάποιο «μπέρδεμα» και οι δυο τους είναι τελικά, αδέρφια. Οπότε, ξεκίνησαν να ερευνούν την ιστορία.

«Ο πατέρας του Γούντι είχε απολυθεί από τη δουλειά του την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στο δεύτερο διαζύγιό τους. Και υπάρχουν αποδείξεις από μέρη στο Τέξας όπου φαίνεται να ‘ήξεραν’ ο ένας τον άλλο» εξηγεί ο ηθοποιός.

Ωστόσο, δήλωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει τεστ DNA, καθώς μπορεί να μην αλλάξει τίποτα για τον φίλο του, αλλά ίσως αποδειχθεί πως ο άνδρας που γνώριζε για πατέρα του εδώ και 53 χρόνια, δεν είναι τελικά αυτός που νόμιζε.

«Κοιτάξτε, είναι εύκολο για τον Γούντι, γιατί εκείνος δεν έχει να χάσει κάτι αυτή τη στιγμή. Αλλά εγώ θα πρέπει να δεχτώ ότι ο πατέρας που ήξερα για 53 χρόνια, δεν είναι ο βιολογικός μου πατέρας. Καταλαβαίνετε τη δυσκολία μου» σημειώνει.

Το επιβεβαίωσε και ο Γούντι Χάρελσον

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του φίλου του, ο Γούντι Χάρελσον μοιράστηκε κι εκείνος τις σκέψεις του σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι αδέρφια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Show with Stephen Colbert», ο ηθοποιός δήλωσε πως «θα μπορούσε και να είναι αλήθεια». «Θα πω απλά ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή τη σκέψη. Αφού μιλήσαμε με τη Μα Μακ, τη μητέρα του Μάθιου, μας ενημέρωσε» εξηγεί.

«Ήμασταν στην Ελλάδα, στην Πάρο και βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελο και κάποια στιγμή, ανέφερα κάτι για τις τύψεις. Κάτι συζητούσαμε και είπα ‘ξέρεις, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει’. Τότε η Μα Μακ μου είπε ‘ήξερα τον πατέρα σου’. Και μου φάνηκε περίεργο, γιατί τη γνωρίζω εδώ και τόσο καιρό και ποτέ δεν μου είπε τίποτα» αναφέρει στη συνέχεια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτό που τον «ανησύχησε» ήταν το ύφος που είπε τη συγκεκριμένη φράση η μητέρα του ΜακΚόναχι, αλλά και η παύση που έκανε, ενώ μιλούσε.

Ωστόσο, και το γεγονός ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα για τη γνωριμία τους και τους το ανακοίνωσε έτσι ξαφνικά, δημιούργησε ερωτηματικά στους δύο ηθοποιούς.