"Είμαστε πρωταθλητές Κυκλάδων! Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ που νίκησε στον τελικό καλαθοσφαίρισης το ΓΕ.Λ. ΣΥΡΟΥ!

Με αυτά τα λόγια η διευθύντρια του ΓΕΛ Πάρου Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, "πανηγυρίζει" για τη μεγάλη επιτυχία των μαθητών της ομάδας μπάσκετ του λυκείου που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κυκλαδων, αφού νίκησαν στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος στη Σύρο με 60-38.

Όπως αναφέρει η κυρία Χατζηγεωργίου "μαθητές κι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Πάρου βρεθήκαμε στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Μάρπησσας, πρώτα από όλα για να απολαύσουμε τον αγώνα μεταξύ ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ – ΓΕ.Λ. ΣΥΡΟΥ και να χειροκροτήσουμε όλους τους αθλητές και από τις δύο ομάδες καλαθοσφαίρισης και φυσικά να ενισχύσουμε τη δική μας ομάδα".

Στη συνέχεια εκφράζει τις ευχαριστίες της και τα συγχαρητήρια της σε όλους τους αθλητές και φυσικά στα παιδιά της Πάρου: " Τα δικά μας παιδιά: Αραβαντινό Αντώνη, Βλάσι Αλέσιο, Λασκαρίδη Αχιλλέα, Λυμαράκη Ανέστη, Σαρρή Γιάννη, Σκιαδά Αλέξη, Στουγιάννου Μάριο (Β΄τάξη), Βιώνη Χρήστο, Μπρουκς Τζόζεφ, Ρούσσο Γιάννη, Σκιαδά Λυπράνδο & Τσώλη Παναγιώτη (Γ΄τάξη) για τη μεγάλη νίκη και τη σπουδαία διάκριση που πέτυχαν για το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ακούραστο γυμναστή του σχολείου μας και προπονητή της ομάδας του ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ, Δημήτρη Λαθούρη.

Ευχαριστούμε ακόμη την Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Μαρία Κουτσονικολή που αδιάκοπα μάς στηρίζει και μάς φροντίζει παρέχοντας το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό για τους εκάστοτε αγώνες.

Ευχαριστούμε επίσης το ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ για την ειδική προσφορά προς το σχολείο μας κατά τη μετάβασή μας προς Μάρπησσα καθώς και κατά την επιστροφή μας προς Παροικιά.

Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ, όχι μόνο που ήταν ΟΛΟΙ εδώ αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Μάλιστα πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στα Τέμπη.