Συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία, ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, επισκέφθηκε τα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, με σκοπό να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους πολίτες για την μεγαλειώδη στήριξη τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔημΤΟ ΝΔ Σαντορίνης, κ. Γιώργο Πελεκάνο, και τα μέλη της οργάνωσης, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θηρασιάς κ. Πέτρο Καραμολέγκο αλλά και πλήθος κατοίκων των δύο νησιών. Στις συναντήσεις αυτές, επιβεβαιώθηκε εκ νέου η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο κ. Φόρτωμας κάλεσε όλους, στις επερχόμενες εκλογές, να επισφραγίσουν την εμπιστοσύνη τους και να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία, κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία.

Αναχωρώντας για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:

«Οι Κυκλάδες και συγκεκριμένα η Σαντορίνη και η Θηρασιά, στις 21 Μαΐου στήριξαν έμπρακτα την φιλελεύθερη παράταξή μας, αναδεικνύοντάς την νικήτρια πολιτική δύναμη. Η αγάπη του κόσμου είναι έκδηλη σε κάθε επίσκεψή μου και θέλω να τους ευχαριστήσω και εγώ προσωπικά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Στις 25 Ιουνίου όλοι μαζί θα δώσουμε τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει για τα επόμενα 4 χρόνια, αυτοδύναμα και τολμηρά, κοιτώντας μόνο και πάντα μπροστά!»

Στην Ανάφη

Επόμενος σταθμός στηνπροεκλογική περιοδεία του υποψήφιουΒουλευτή Κυκλάδων της ΝέαςΔημοκρατίας κ. ΦίλιππουΦόρτωμα, ήταν τονησί της Ανάφης.

Ο κ. Φόρτωμας κατά τηνπαραμονή του στονησί, είχε τηνευκαιρία να συναντηθείμε τον ΔήμαρχοΑνάφης κ. ΙάκωβοΡούσσο, τον ΑντιδήμαρχοΤζώρτζη Ρούσσο, τηνΠρόεδρο του ΔημοτικούΣυμβουλίου Ευαγγελία Ρούσσου, μεκατοίκους και επαγγελματίεςτου νησιού, καθώςεπίσης και μεπολλούς φίλους. Τουςευχαρίστησε όλους γιατο αποτέλεσμα των πρόσφατωνεκλογών και τόνισεπως το διακύβευματων επόμενων εκλογών της25ης Ιουνίου, είναιη σταθερότητα της χώρας, και ως εκτούτου, σύσσωμη η νησιωτική κοινωνία μας πρέπεινα δώσει μιαισχυρή νίκη στονΚυριάκο Μητσοτάκη, για νακυβερνήσει τα επόμενατέσσερα χρόνια, μετόλμη και αποτελεσματικότητα.

Στο τέλοςτης επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στιςπρογραμματικές θέσεις τηςΝέας Δημοκρατίας και στηδέσμευση Μητσοτάκη για ευκαιρίεςστην απασχόληση και γιασυνέχιση των έργωνανάπτυξης. Κομβικό έργογια την ανάπτυξητης Ανάφης αποτελείκαι η κατασκευήτου αεροδρομίου, που βρίσκεταιστο τελικό στάδιουλοποίησης από τηΜονάδας Μελετών καιΚατασκευών του ΓΕΕΘΑκαι το οποίοθα προσδώσει πολύπλευρα και σημαντικόταταοφέλη στο νησίκαι τους κατοίκουςτου.

Πιο συγκεκριμέναο κ. Φόρτωμαςδήλωσε: «Τα 4 χρόνια της Κυβέρνησής μας, πήραμε σημαντικές πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας τον ξεκάθαρα πολιτοκεντρικό προσανατολισμό της πολιτικής μας. Η Ελλάδα των ευκαιριών, της ανάπτυξης και της προόδου είναι μια πραγματικότητα που αξίζει να ζήσουμε εμείς και η νέα γενιά. Εδώ, από την Ανάφη, που χτυπά η καρδιά της νησιωτικής πατρίδας μας, ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα νίκης που έχει ανάγκη η Ελλάδα».