Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ένας πλανόδιος άνδρας και μια 33χρονη γυναίκα  βρίσκουν τραγικό θάνατο από κεραυνό σε παραλία του Μεξικού την περασμένη Δευτέρα, ήρθε στη δημοσιότητα.

Το τρομακτικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας κεραυνός χτύπησε την παραλία στο Μιτσοακάν, όταν ο καιρός επιδεινώθηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα οι θαμώνες να μαζεύουν άρον άρον τα πράγματά τους.

Στο βίντεο φαίνεται η 33χρονη Έλβια ντε Τζεσούς να περπατά στην παραλία όταν ξαφνικά την χτυπάει ένας κεραυνός με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο και σύμφωνα με την ισπανική MARCA, να σκοτώθηκε ακαριαία. Στη συνέχεια χτύπησε ένα ακόμη άτομο, τον Φέλιξ Αντρές που έτρεχε κι εκείνος να σωθεί. Ο άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο λίγο αργότερα πέθανε.

Ο δήμαρχος της Aquila Jose Valencia αποκάλυψε ότι η 33χρονη γυναίκα που πέθανε, ήταν τουρίστρια και επισκεπτόταν την περιοχή από το Guanajuato. Μάλιστα, ακολουθούσε τον 34χρονο σύζυγό της, Roberto de Jesús, αφού το ζευγάρι βγήκε από το νερό και προσπαθούσαν να απομακρυνθούν.

Περίπου 40 εκατομμύρια κεραυνοί χτυπούν το έδαφος στις ΗΠΑ ετησίως, σύμφωνα με το CDC. Υπάρχουν λιγότερες από 1 στο εκατομμύριο πιθανότητες να χτυπήσει ένα άτομο κεραυνός και σχεδόν το 90% αυτών έχουν επιβιώσει.