Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Μπριτζ Ανατολικής Ελλάδας και νήσων Αιγαίου 2023, η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ έδωσε και φέτος την ίδια διοργάνωση στον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου.

Το τετραήμερο 09 έως 12 Μαΐου 2024, ο όμιλος της Ρόδου θα τη συνδιοργανώσει, με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου. Η γιορτή αυτή του Μπριτζ θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων “RODOS PALACE” και αναμένεται να φέρει στο νησί 200 αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα, Οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το όμορφο νησί, την ιστορία του και τον πολιτισμό του.

Στη Ρόδο θα φιλοξενηθεί Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ και το 2024

Θα ξεναγηθούν στην Φιλέρημο της Ιαλυσού, θα δουν τις ομορφιές του νησιού και θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό αγώνα Μπριτζ ζευγών και ομάδων.

Στη Ρόδο θα φιλοξενηθεί Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ και το 2024

Επίσης, κατά την διάρκεια του 4ημέρου θα διοργανωθούν από τον τοπικό όμιλο θεματικές βραδιές, με γεύσεις από Ροδίτικες εταιρείες. Παράλληλα, το “RODOS PALACE” αποτελεί ιδανικό τόπο φιλοξενίας, παρέχοντας όλες τις ανέσεις με τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του, τόσο κατά την διάρκεια των αγώνων, όσο και στην διαμονή των αθλητών.