Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 19 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Δανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κλοπή στη Μύκονο

Την 07-10-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 28χρονος ημεδαπός ο οποίος απογευματινές ώρες της 06-10-2023 αφαίρεσε χρήματα από 42χρονο αλλοδαπό. Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Σύλληψη για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 08-10-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 08-10-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 47χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, ο 47χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.