Η Ένωση Ξενοδόχων Και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου, την PeloponnisosExpoη οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 10 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Απριλίου και διεξάγεται στο κτίριο ΓΑΙΑ της ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Διοργανωτές είναι τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου(Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας) με οικοδεσπότη το Επιμελητήριο Αρκαδίας, είναι υπο την αιγίδατου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ένωσης Επιμελητηρίων. Με την στήριξη της ΠΕΔ, EnterpriseGreece, ΦΟΔΣΑ και ΣΕΒΕ.

Χιλιάδες επισκέπτες έχουν περάσει μέχρι αυτή τη στιγμή από την έκθεση και το περίπτερό μας, οι οποίοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Αμοργό , ζητάνε πληροφορίες τόσο για τα δρομολόγια , τα καταλύματα αλλά και τα αξιοθέατα του νησιού.  Το Αμοργιανό Φεστιβάλ το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί είναι λόγος προσέλκυσης επισκεπτών και έτσι ο κόσμος που περνάει από το περίπτερο ενημερώνεται για αυτό και θέλει να το παρακολουθήσει από κοντά στο νησί.

Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερό μας επισκέφτηκε η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου,ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Περιφερειακοί σύμβουλοι,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής με Προέδρους των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και της Αθήνας, οι Δήμαρχοι Επιδαύρου, Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας και άλλοι Δήμαρχοι απο όλη την Πελοπόννησο, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι της Τρίπολης, ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης,  η Πρόεδρος του Σωματείου Κομμωτών και Κομμωτριών Τρίπολης, δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα ,εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.

Είχαμε την χαρά να τους κεράσουμε το τοπικό μας ποτό ¨Ψημένη¨ για το οποίο ακούστηκαν τα καλύτερα σχόλια από όλους τους επισήμους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αμοργού για την στήριξη και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ Δεσποτίδη που μας παραχώρησε το υλικό με εικόνες από την Αμοργό, το οποίο μοιράζεται στους επισκέπτες.

Επίσης ευχαριστούμε το ενημερωτικό siteVoltastintripolinews.grγια την ευγενική φιλοξενία και παραχώρηση του περιπτέρου, καθώς και την ProExpoπου μας εξυπηρέτησε σε ότι της ζητήσαμε.

Λίγα λόγια για την έκθεση

Η «Πελοπόννησος Expo» μετρά ήδη οκτώ (8) χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την παραγωγικότητα και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η έκθεση έχει στο επίκεντρο τον Αγροδιατροφικό τομέα, την Καινοτομία καιτον Τουρισμό.

Η έκθεση έχει εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες με πλούσια θεματολογία γύρω από την Καινοτομία, Αγροδιατροφικό Τομέα και τον Τουρισμό για την καλύτερη την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Επιπλέον στην «ΠEΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί την Πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που πραγματοποιούνται  στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» το οποίο θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

Υπάρχει Δωρεάν Μεταφορά επισκεπτών στην έκθεση από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00