Την Τρίτη, 28 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής Κώστα Μπιζά και μελών του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», με το σωματείο εργαζομένων και τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Π..

Ο κ. Κ. Μπιζάς αφού επισκέφτηκε το σωματείο εργαζομένων τους ευχαρίστησε αρχικά για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα για συνάντηση και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τις θέσεις του νέου δημοτικού συνδυασμού και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους αφορούν (υποστελέχωση, ιδιωτικοποίηση νερού, συμμετοχή στην ένωση των Δ.Ε.Υ.Α., κτιριακές κ.α.).

Ο κ. Μπιζάς ακολούθως επισκέφτηκε τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Ν. Καραμανέ, τον οποίο συνεχάρη για τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει επιδείξει η Δ.Ε.Υ.Α.Π. με την απορρόφηση χρηματοδοτήσεων για την υλοποίηση των αναγκαίων έργων στο νησί μας, όπως η αποχέτευση Κώστου-Λευκών και η αναβάθμιση του βιολογικού της Μάρπησσας που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης. Ο κ. Μπιζάς συγχρόνως ενημερώθηκε για την υλοποίηση των έργων που είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, με προεξάρχον αυτό της κατασκευής αποχετευτικού και βιολογικού στην Κοινότητα Αγκαιριάς- ένα έργο που θα αποτελέσει προτεραιότητα για τον συνδυασμό μας στη νέα δημοτική περίοδο.

Αναμφίβολα, η Δ.Ε.Υ.Α.Π. παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε χρηματοδοτήσεις και υποστελέχωση, λειτουργεί απρόσκοπτα επί 23 ολόκληρα χρόνια, κατασκευάζοντας επιτυχώς έργα υποδομής στην ύδρευση και στην αποχέτευση του νησιού μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζομένους και στον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου για το έργο που επιτελούν.