Την Κυριακή, 10 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του επικεφαλής κ. Κώστα Μπιζά καθώς και μελών του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» στο Κ.Υ. Πάρου και συνάντηση με την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κα Μαρία Κουτσονικολή και τον Επιστημονικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Τζανίδη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλή λειτουργία του Κ.Υ. Πάρου όπως η ανάγκη για στελέχωση με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, η παροχή κινήτρων στους ιατρούς ώστε να επιλέξουν το νησί  μας, η διαδικασία του συστήματος διακομιδών μέσω ΕΚΑΒ καθώς και η βούληση του συνδυασμού μας όταν αναλάβει την δημοτική αρχή να κινήσει τις διαδικασίες σε συνεργασία με το Βελέντζειο Ίδρυμα για την ενεργοποίηση του υγειονομικού αεροσκάφους του Ιδρύματος.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας μιας νέας σύγχρονης δομής υγείας στο νησί μας.

Ως συνδυασμός έχουμε δηλώσει ότι σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, θα παραχωρήσουμε δημοτικό ακίνητο για την κατασκευή μιας νέας και σύγχρονης δομής υγείας, που θα καλύπτει τις ανάγκες του μόνιμου πληθυσμού της Πάρου καθώς και τις ανάγκες των πολυπληθών επισκεπτών μας.

Οι δηλώσεις του δημάρχου περί κατασκευής νοσοκομείου στο νησί μας, χωρίς να υπάρχει σοβαρή επιστημονική και ρεαλιστική επιχειρηματολογία, προφανώς υπενθυμίζουν στους συμπολίτες μας, την προ 4-ετίας υπόσχεση του, που έγινε απλά για να γραφτεί στο προεκλογικό του φυλλάδιο το 2019 και προφανώς θα εμπεριέχεται και στο προεκλογικό φυλλάδιο του 2023.

Αγωνιούμε για την υγεία όλων μας και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ να προσφέρουμε αυτά που έχει ανάγκη το νησί μας.