Τα θέματα που απασχολούν αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς έθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας, στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ελευθέριο Αυγενάκη.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες 7 Δεκεμβρίου 2023 στο γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο βουλευτής έθεσε στον Υπουργό πλήθος ζητημάτων της αρμοδιότητάς του που απασχολούν τους Κυκλαδίτες αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς, με αίτημα την εξεύρεση των βέλτιστων δυνατών λύσεων, όπου αυτό είναι εφικτό.

Ο κ. Φόρτωμας μετά την συνάντηση δήλωσε: «Βρίσκομαι σε διαρκή και καθημερινή επαφή με αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς των Κυκλάδων, με τις ενώσεις, τους συνεταιρισμούς και τα σωματεία τους. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που τους απασχολούν, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Είναι χρέος μου να θέτω τα προβλήματα στην πολιτική ηγεσία και να επιδιώκω την εξεύρεση λύσεων με κάθε δυνατό τρόπο. Με τον Υπουργό συζητήσαμε όλο το φάσμα των ζητημάτων και είμαι σίγουρος ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους».