Τη Πέμπτη, 6 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις μεταξύ του επικεφαλής Κώστα Μπιζά καθώς και μελών του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» με τα Διοικητικά Συμβούλια του «ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ»  και του «ΝΑΙΑΣ» στην Νάουσα Πάρου.

Οι εκπρόσωποι του «ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ» και του «ΝΑΙΑΣ», ανέφεραν στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κ. Μπιζά τα ζητήματα που απασχολούν τους συλλόγους τους, όπως η συντήρηση και ο τρόπος λειτουργίας της δημοτικής αίθουσας που χρησιμοποιεί ο Νηρέας, η στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων και της παράδοσης, η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση του αγροκηπίου της Νάουσας, η έλλειψη ενός δημοτικού κολυμβητήριου κ.α.

Ο επικεφαλής και τα στελέχη του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» δήλωσαν ότι εφόσον αναλάβουν την διοίκηση του Δήμου Πάρου θα έχουν ως προτεραιότητα να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν το ανθρώπινο δυναμικό που δραστηριοποιείται εθελοντικά στους συλλόγους, να προστατεύσουν και ν’ αναδείξουν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού μας, ν’ αναπτύξουν με σχέδιο τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές, να συντηρήσουν τις υπάρχουσες αίθουσες πολιτισμού, να υποστηρίξουν πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Αγωνιούμε για το μέλλον του νησιού μας και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ να προσφέρουμε αυτά που έχει ανάγκη η Πάρος.