Την Τρίτη 28 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες συναντήσεις μεταξύ του επικεφαλής Κώστα Μπιζά και μελών του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», με τους συλλόγους καφεστιατόρων στην Νάουσα και στην Παροικία Πάρου, κατά τις οποίες ο κ. Μπιζάς και τα παριστάμενα μέλη του συνδυασμού ενημέρωσαν τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων για τις προτεραιότητες του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων η υποστήριξη των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας.

Οι επαγγελματίες στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους καθώς και σε θέματα της καθημερινότητας του νησιού μας (στελέχωση Κ.Υ. Πάρου, ανάδειξη και καθαριότητα οικισμών, ανακύκλωση, κυκλοφοριακό, πεζοδρομήσεις, ελεύθεροι δημόσιοι χώροι για την διέλευση των πεζών και των ΑΜΕΑΙ, θέσεις στάθμευσης, πάρκινγκ, πινακίδες, αρχαιολογικοί χώροι, masterplan λιμανιού Παροικίας, υπογειοποίηση καλωδίων, φωτισμός, ενίσχυση σωμάτων ασφαλείας κλπ.) αλλά και στα έργα υποδομών (σύγχρονη δομή υγείας, αεροδρόμιο, νέο εμπορικό λιμάνι, οδικό δίκτυο κλπ.).

Ο κ. Μπιζάς δεσμεύτηκε ότι με σωστό σχεδιασμό και εφαρμογή των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες μας θα γίνουν δέκτες υπηρεσιών που προβάλλουν την ταυτότητα, τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού μας.