To Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση, επικυρώνοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για συγκρότηση νέας εκλογικής επιτροπής.

Η νέα  επιτροπή θα αναλάβει τον συντονισμό του εκλογικού αγώνα ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Η σύνθεση της νέας επιτροπής αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα Σάββατο και θα συνεδριάσει υπό τον Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα.

Η εκλογική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από νέα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα, πρόσωπα με φρεσκάδα, αλλά και με κυβερνητική εμπειρία, όπως και πρόσωπα από το think tank του Αλέξη Τσίπρα, μεταξύ των οποίων ακούγεται ότι θα είναι οι Νίκος Φαραντούρης, Διάνα Βουτυράκου και Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Πληροφορίες θέλουν επίσης τους Αλέξη Χαρίτση, Κώστα Ζαχαριάδη, Ρένα Δούρου, Νάσο Ηλιόπουλο, Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αθηνά Λινού, Έφη Αχτσιόγλου και Πόπη Τσαπανίδου να ηγούνται της επικοινωνιακής αντεπίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συντριβή της 21ης Μαΐου.

Στόχος, κατά την Κουμουνδούρου, αποτελεί η ανανέωση της εικόνας του κόμματος μέσα από αυτή την επιτροπή.

Aπό σήμερα, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα επικυρώνει όλες τις εμφανίσεις των στελεχών του κόμματος στα ΜΜΕ έως και την ημέρα των εκλογών.

Με απόφαση του εκτελεστικού γραφείου σχηματίζεται επίσης οργανωτική επιτροπή εκλογικού αγώνα για τον συντονισμό σε κάθε περιφέρεια.