Με την παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίνα Ρεζά σε μετάφραση Γιώργου Βούρου, η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» Πάρου συμμετείχε στην 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία ο «Δήμος Σύρου», η «Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής» & η «Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου».

Η θεατρική μας ομάδα είχε την ευκαιρία να παίξει στο ιστορικό θέατρο της Σύρου «Απόλλων», σε μια κατάμεστη αίθουσα, δίνοντας μια συγκλονιστική εμπειρία στους ερασιτέχνες ηθοποιούς. Οι θεατές ένθερμοι, χειροκρότησαν την παράσταση! Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μάρκου έκανε αναφορά στην ποιότητα της παράστασης που επιβραβεύτηκε από το κοινό.

Ο Σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει:

§  Την «ΟΕΘΑ» για μια ακόμη άψογη διοργάνωση καθώς & για το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία στις πολυπληθείς θεατρικές ομάδες του Βορείου & Νοτίου Αιγαίου να παρουσιάσουν την δουλειάτους, να ανταλλάξουν απόψεις & το πιο βασικό να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

§  Το «Δήμο Σύρου» για τη φιλοξενία και τη συνδιοργάνωση,

§  Τη «Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής» για τη στήριξη της συνάντησης.

§  Τους Συριανούς εθελοντές που ήταν παρόντες, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν & να προσφέρουν τη βοήθειά τους, αναδεικνύοντας την πραγματική έννοια της φιλοξενίας.

§  Την θεατρική της ομάδα που απαρτίστηκε από τους ηθοποιούς Χάρη Αργυρό, Ελένη Δερμεντζόγλου,  Γωγώ Σωτηράκου& ΝίκοΜονδρέα, τους σκηνοθέτες Γιώργο Γεμελιάρη&ΝίκοΣυνόδη, το βοηθό σκηνοθέτη Δημήτρη Μακρά, το Θεολόγο Πέντε για την τεχνική υποστήριξη & την ΡίτσαΚουμούτση για το φροντιστήριο.

"Ο Θεός της Σφαγής" αρωγός του "Ταμείου Ενίσχυσης Εκπαιδευτικών Πάρου"
Ηθεατρική ομάδα του Π.Σ. «Αρχίλοχος» Πάρου αποχαιρετά την αίθουσα του συλλόγου μεδύοτελευταίεςπαραστάσειςτου έργου "ΟΘεόςτηςΣφαγής" τηςΓιασμίναΡεζά. Μετιςπαραστάσεις αυτές, τοΔ.Σ. του Αρχίλοχου αποφάσισενα γίνει αρωγόςτηςπροσπάθειαςστέγασηςτωνεκπαιδευτικώντου νησιού. Μέροςτηςοικονομικήςενίσχυσηςπου θα προκύψει από τιςπαραστάσεις αυτές, θα διατεθεί στο "ΤαμείοΕνίσχυσηςΕκπαιδευτικώνΠάρου". Οκύκλοςτηςπαράστασηςκλείνει όπωςκι οκύκλοςτης αίθουσας. Γίνετε κοινωνοί & χορηγοίμιας ιδιαίτερης παράστασης με ευγενή σκοπό.Σας περιμένουμε τοΣάββατο 11 & την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 8μμ.στο FLUXUS Museum Theatre (πρώην αίθουσα Αρχίλοχου).