Η Μαρία Σάκκαρη σε ερώτηση για το ποιο νησί συστήνει για διακοπές στους Αμερικανούς, δεν στάθηκε σε Μύκονο ή Σαντορίνη προτείνοντας Πάρο, Αντίπαρο και Κρήτη.

Με το καλοκαίρι να έρχεται, ένας Αμερικάνος δημοσιογράφος δεν θέλησε να κάνει αθλητική ερώτηση στην Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στους «16» του Indian Wells, αλλά την ρώτησε για το ποιο μέρος θα πρότεινε στους Αμερικανούς για διακοπές, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αναφέρει τα εξής:

«Δε θα βρείτε καλύτερες παραλίες από την Ελλάδα. Πάντα προτείνω στους φίλους μου στο tour να επισκεφτούν αρχικά την Αθήνα για δύο μέρες, όχι περισσότερο γιατί η Αθήνα είναι μικρή πόλη. Δεν είμαι μεγάλη φαν της Μυκόνου και της Σαντορίνης γιατί έχουν πολύ κόσμο. Όμως υπάρχουν πολλά όμορφα νησιά όπως η Πάρος και η Αντίπαρος. Τα αγαπημένα μου είναι η Σύρος και η Κρήτη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε 118 νησιά οπότε είναι δύσκολο για μένα να επιλέξω ένα. Θα έλεγα Πάρος και Αντίπαρος είναι πολύ hot αυτή τη στιγμή. Σε όποιο νησί και να πας στην Ελλάδα, είναι ωραία και θα περάσετε καλά».

Πηγή: gazzetta.gr