Ύστερα από πρωτοβουλία των Νεανικών Συντροφιών Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, προσκαλούνται για 7η συνεχή χρονιά στο νησί μας, παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου. Τα παιδιά θα παραμείνουν στο νησί μας από τις 20 μέχρι και τις 27 Ιουνίου.

Θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο "Αιγαίον" της οικογένειας Μπιζά, ενώ οι μεταφορές τους θα γίνονται όπως πάντα με τα λεωφορεία του "Anemomylos travel". Πολλοί φορείς και ιδιώτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν εθελοντικά στο εγχείρημα με κάθε τρόπο (παροχή γευμάτων από ταβέρνες συμπολιτών μας, δωρεά αναμνηστικών παιχνιδιών, ξενάγηση σε αξιοθέατα του νησιού κ.α.)

Η παραπάνω πρωτοβουλία γίνεται  με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου, ενώ ψυχή της διοργάνωσης είναι, όπως κάθε χρόνο, ο πάτερ Στυλιανός Μπιζάς, στον οποίο αξίζουν και πολλά συγχαρητήρια !

O πατέρας Στυλιανός Μπιζάς

Δείτε την ανάρτηση του πάτερ:

"Μη ψάχνεις πια αλλού.... αφού το ξέρεις ήδη.... εδώ είναι το ταξίδι....!!!".                  

Και το ταξίδι αυτό είναι ένα ταξίδι αγάπης. Ένα ταξίδι που γαληνεύει τις ψυχές μας. Για αυτό λοιπόν το ταξίδι είμαστε έτοιμοι να σαλπάρουμε για έβδομη συνεχή χρονιά.

Ένα ταξίδι μέσα στο δικό μας γλυκό παραμύθι που η πρώτη του σελίδα γράφτηκε τον Ιούνιο του 2016. Με τους μικρούς ήρωες πρωταγωνιστές του, που ένα χαμόγελό τους αρκεί για να το κάνει τόσο πανέμορφο. Η υποδοχή πάντα γεμάτη από χαμόγελα. Η αναχώρηση γεμάτη από δάκρυα. Αυτά τα χαμόγελα όμως και αυτά τα δάκρυα, είναι οι σταγόνες που μέσα στον ωκεανό της ζωής μας, είναι που γίνονται πελώρια κύματα πνοής και ελπίδας και δίνουν φτερά στα όνειρά μας.                

Για έβδομη λοιπόν συνεχή χρονιά, οι Νεανικές Συντροφιές Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, και η ομάδα της αλυσίδας αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου, είναι έτοιμες να υποδεχθούν μία ομάδα παιδιών της Κιβωτού μαζί με τους συνοδούς παιδαγωγούς τους, για τις καθιερωμένες πλέον καλοκαιρινές διακοπές τους.

Από τις 20 μέχρι και τις 27 Ιουνίου, θα έχουμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε τα αγαπημένα μας παιδιά από την Κιβωτό Αιγαίου, από το σπίτι δηλαδή της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο "Αιγαίον", ενώ οι μεταφορές τους θα γίνονται όπως πάντα με τα λεωφορεία του "Anemomylos travel". Απομένουν οι υπόλοιπες δραστηριότητές τους, οι οποίες θα γεμίσουν ευχάριστα τις ημέρες τους, τα γεύματα και φυσικά τα δωράκια που θα πάρουν μαζί τους. Χάρη στη δική σας αγκαλιά και αγάπη, τα γλυκά αυτά παιδιά μας, θα είναι και πάλι κοντά μας.

Οι αναμνήσεις πολλές. Τα συναισθήματα ακόμα πιο ζεστά. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για να ζήσουμε ακόμα περισσότερες συγκινητικές στιγμές. Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να υποδεχθούμε τα αγαπημένα μας παιδιά από τη Χίο, για άλλη μία φορά και περιμένουμε τη δική σας προσφορά αγάπης για να οργανώσουμε το πρόγραμμά τους και να επιστρέψουν με ακόμα περισσότερες όμορφες αναμνήσεις και από αυτό το ταξίδι. Λύνουμε τους κάβους λοιπόν του πιο όμορφου πλοίου, του μικρού πλοίου της αγάπης μας και σαλπάρουμε για το πιο γλυκό παραμυθένιο ταξίδι της καρδιάς μας. Στιγμές μοναδικές που ζούμε κάθε χρόνο χάρη στη δική σας αγάπη. Γιατί όσο και αν το θέλουμε, αν δεν υπήρχε αυτή η αλυσίδα αγάπης που ξεκινάει από την πασχαλινή λαμπάδα και καταλήγει στο αποχαιρετιστήριο δώρο των παιδιών, δε θα μπορούσαμε τίποτα να κάνουμε μόνοι μας.

Καλό μας ταξίδι λοιπόν, στην παραμυθένια θάλασσα της καρδιάς σας....