Στις 08-07 θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάρκου Πάρου κουαρτέτο τζαζ μουσικής υπό του διεθνούς φήμης τρομπετίστα και τραγουδιστή της Τζαζ FRANCO AMBROSETTI

Η συναυλία θα λάβει χώρα στο  θέατρο Αρχίλοχου – Αι Γιάννη Δέτη στις 21:00 και η διάρκειά της θα είναι μίας ώρας.

Στο κουαρτέτο θα συμμετάσχουν επίσης ο Γιάννης Παπαδόπουλος  (πιάνο), ο
Marc Buronfosse  (κοντραμπάσο) και ο Παναγιώτης Κωστόπουλος  (ντραμς).

Ποιος είναι ο Franco Ambrosetti:

Ο Franco Ambrosetti (γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1941) είναι τρομπετίστας της τζαζ, τραγουδιστής και συνθέτης. Γεννήθηκε στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Ο πατέρας του, Flavio, ήταν σαξοφωνίστας που έπαιζε κάποτε δίπλα στον Charlie Parker. Έχει ηχογραφήσει πολλά άλμπουμ για την Enja Records και δούλεψε επαγγελματικά με τον πατέρα του σε ένα συγκρότημα που περιλάμβανε και τον George Gruntz.

Ο Ambrosetti έχει εκπαίδευση κλασικού πιάνου και είναι επίσης αυτοδίδακτος τρομπετίστας. Η Ambrosetti έχει συνεργαστεί με πολλούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους μουσικούς σε ηχογραφήσεις και σε τζαζ φεστιβάλ και συναυλίες, συμπεριλαμβανομένων των Kenny Clarke, Dexter Gordon, Phil Woods, Cannonball Adderley, Joe Henderson, Michael Brecker, Mike Stern, Hal Galper και Romano Mussolini. Ο Ambrosetti είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας.

Όπως άλλωστε έχει αναφέρει και ο ίδιος:

«Η μουσική τζαζ είναι απαραίτητη στη ζωή μου. Είναι ένα πάθος μέσα στην καρδιά μου που ο πατέρας μου πέρασε και μου έδειξε».

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
ONLINE: ticketservices.gr
ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: 210 7234567
ΝAΟΥΣΑ: ΤΑΝΤΑΝΗΣ, Τ. 22840 51261
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

15,00 €