Οργισμένη αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης "ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ", Κώστα Μπιζά στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπέιρωσης για τις λακκούβες.

Δείτε τι αναφέρει ο Κώστας Μπιζάς:

Γνωστό το πρόβλημα με την κατάσταση του οδικού δικτύου της Πάρου και όχι μόνο με τις λακκούβες.

Γνωστή επίσης στην Λαϊκή Συσπείρωση η εμπλοκή στα δικαστήρια με τις ενστάσεις των εργολάβων που καθυστερούν την εκτέλεση των έργων επισκευής του περιφερειακού οδικού δικτύου.

Το ίδιο έργο  η Πάρος το έχει δει πολλές φορές.

Ενδεικτικά αναφερόμαστε στην αφαλάτωση που πέρασαν 8 χρόνια ταλαιπωρίας και στο αεροδρόμιο που και εκεί υπήρξαν ενστάσεις εργολάβων στο  ΣτΕ.

Παρόλα αυτά η  Λαϊκή Συσπείρωση, αν και γνωρίζει, αντί της αλήθειας στην πληροφόρηση, λαϊκίζει, παραπληροφορεί και κάνει λογοπαίγνια.«Ισοπαλία»  λοιπόν στις λακκούβες μεταξύ Δημάρχου και Επάρχου.

Αυτή είναι η «Υπεύθυνη Αντιπολίτευση» των ίσων αποστάσεων του Κώστα Ροκονίδα που επί της ουσίας για οχτώ χρόνια στηρίζει στην εξουσία μια ανεπαρκέστατη Δημοτική Παράταξη και στόχο έχει την διαιώνιση του υπάρχοντος διπολικού σχήματος  που ευθύνεται για την κατάντια του νησιού.

Ο παριανός λαός έχει καταλάβει πως παίζονται τα παιχνίδια στην πλάτη του και έχει πάρει την απόφαση να πάρει την τύχη του στα χέρια του και να βάλει στο περιθώριο την μετριοκρατία που κυβερνά και τις σοφές κουκουβάγιες που ενδιαφέρονται μόνο να κολλάνε κομματικά ένσημα.

Δελτία τύπου και πέραν αυτών ουδέν.  Από συνδιαχείριση πάμε καλά.