Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», με εκπροσώπους του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Πάρου, στο δημαρχείο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Κώστας Μπιζάς αφού ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη του συλλόγου για την αποδοχή της πρόσκλησης, συζήτησε μαζί τους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και για την υποστελέχωση των υπηρεσιών για την οποία μεγάλη ευθύνη φέρει η σημερινή δημοτική αρχή λόγω της απραξίας της και της απουσίας βούλησης από πλευράς της για παροχή κινήτρων καθώς και για την έλλειψη στεγαστικής πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκε το ζήτημα της κινητικότητας των υπαλλήλων, καθώς και άλλα θέματα, όπως η επισκευή του κτηρίου του δημαρχείου και η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου.

Ακόμη, έγινε αναφορά σε θέματα της δημόσιας υγείας, στα κτηριακά προβλήματα των σχολείων και στα προβλήματα που απορρέουν από τον υπέρμετρο τουρισμό.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου τόνισαν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και παραγωγικά ένας δήμος είναι η διοικητική γνώση. Άποψη που μάς βρίσκει σύμφωνους και θα αγωνιστούμε από πλευράς μας για να λειτουργήσει ο Δήμος Πάρου με όλα εκείνα τα εχέγγυα που θα διασφαλίζουν τόσο την απρόσκοπτη εργασία των εργαζομένων αλλά εξίσου αποτελεσματικά τις υπηρεσίες προς τους πολίτες του νησιού μας.