Την υποψηφιότητα της Άννας Βρεττού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου.

Η κ. Βρεττού, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο νησί της Άνδρου, από όπου κατάγεται, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κύριο Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμή που μου έκανε να σταθώ δίπλα του με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, ως υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος, στο νησί απ’ όπου κατάγομαι, την Άνδρο που αγαπώ και θέλω να στηρίξω.

Με αίσθημα ευθύνης, και με όπλα τις γνώσεις μου, τις επαγγελματικές μου εμπειρίες, την επιθυμία μου να προσφέρω, και  την αγάπη μου για τον τόπο,  δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις  για το καλό των νησιών μας, και της Άνδρου μας, διπλά στον Περιφερειάρχη μας,  οραματιστή, που έκανε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρότυπο ανάπτυξης.»

Βιογραφικό

Η Άννα Βρεττού είναι επιχειρηματίας Τουρισμού και μεσίτρια στην Άνδρο, από όπου κατάγεται.

Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και μιλάει 4 ξένες γλώσσες.

Είναι παντρεμένη με τον Ηρακλή Κουφουδάκη και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.