Την υποψηφιότητα της Ιωάννας Συνοδινού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Η κ. Συνοδινού, επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα και συστηματική ενασχόληση με τον Τουρισμό αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Για δεύτερη φορά υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου. Στον συνδυασμό που απέδειξε ότι τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Με καθημερινή προσπάθεια τα λόγια γίνανε πράξεις. Μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ξανά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης που πήγε πολλά βήματα μπροστά όλα τα νησιά μας. Με σεβασμό στους συμπολίτες μου, πάντα είμαι εδώ για την Αμοργό μου ,τις Μικρές Κυκλάδες μας και τη Nάξο.»

Βιογραφικό

Η Ιωάννα Συνοδινού είναι επιχειρηματίας Τουρισμού στην Αμοργό με έντονη δραστηριοποίηση στον κλάδο. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και έχει συμβάλει σε μεγάλες διοργανώσει στο νησί, όπως το Amorgos Trail Challenge και το Authentic Βig Blue.

Είναι Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Αμοργού και Πρόεδρος Συλλ. Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου-ΕΠΑΛ Αμοργού.

Είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου παναμοργιανού φυσιολ.περιπατητικού συλλόγου «Παλιά Στράτα», στον οποίο παραμένει ως μέλος μέχρι και σήμερα.

Υπήρξε μέλος της Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Αμοργού από το 2018-2019, ενώ διαθέτει εμπειρία και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος Τοπικού διαμερίσματος Αιγιάλης, το διάστημα 2007-2010.

Ασχολείται με τον Αθλητισμό και έχει συμμετάσχει σε 9 αγώνες τρεξίματος από 2017 έως σήμερα (σε Νάξο, Σύρο, Hρακλειά, Δονούσα και Αθήνα)