Σε μία αποκάλυψη, που δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στη διάρκεια της επιδρομής Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησε ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των Ελλήνων συλληφθέντων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, το πρωί της Κυριακής, ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι «υπάρχει βίντεο που φαίνεται κάποιος να μαχαιρώνει τον Μιχάλη», σημειώνοντας ότι δεν είναι ευκρινές το πρόσωπό του, αλλά φαίνεται η σωματοδομή. Ο ίδιος χαρακτήρισε «συγκλονιστικό» το συγκεκριμένο υλικό.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, κάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης.

Το παραπάνω μοιάζει εύλογο καθώς οι έως τώρα συλλήψεις είναι 105, ενώ οι χούλιγκαν που πρωταγωνίστησαν στα αιματηρά επεισόδια υπολογίζονται σε τουλάχιστον 150.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αρχές, στην λίστα υπόπτων, η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.