Le Rocher είναι το όνομα της mega villa που πωλείται από τον οίκο Sotheby's στην Μύκονο, για 25.000.000 ευρώ.

Το Le Rocher βρίσκεται ακριβώς σε ένα από τα πιο απομονωμένα και ιδιωτικά σημεία της χερσονήσου του Αγίου Λαζάρου και η βίλα οδηγεί στον πιο περιβόητο κόλπο της Μυκόνου, το Nammos – Ψαρού.

Είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άφθονο χώρο, κομψότητα και άνεση στον ιδιοκτήτη και τους επισκέπτες του. Με εννέα μεγάλα υπνοδωμάτια σε τρία επίπεδα, το Le Rocher εκτείνεται σε 2.130 τ.μ., ενώ από όλες τις κρεβατοκάμαρες μπορεί κανείς να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα.

Από την ιδιωτική αποβάθρα του Le Rocher, το Nammos and Skorpios απέχει μόλις δύο λεπτά, ενώ η Santa Marina και η παραλία Ορνός, άλλα 2 λεπτά με το σκάφος!

Καθώς μπαίνεις στο μαγευτικό φουαγιέ, προχωράς στο ψηλοτάβανο σαλόνι και την τραπεζαρία που οδηγούν απευθείας στον χώρο της εξωτερικής πισίνας.

Σε αυτό το επίπεδο, οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν τραπεζαρία και μπαρ, σάουνα και ντους. Η 300m2  infinity pool είναι λες και πέφτει στην θάλασσα, ενώ παράλληλά περιβάλλεται από έναν μεγάλο υπαίθριο χώρο.

Ο μεσαίος όροφος της βίλας χωρίζεται σε δύο διακριτές πτέρυγες. Στη νότια πλευρά, υπάρχουν πέντε ανεξάρτητοι ξενώνες, όλοι με ξεχωριστές εισόδους. Ο καθένας διαθέτει από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα σαλόνι και ένα μπάνιο.

Ένας εξωτερικός χώρος, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπως τραπεζαρία και καθιστικό, καθώς και έναν υπαίθριο κινηματογράφο.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα (master bedroom) του Le Rocher, που καλύπτει ολόκληρο το βόρειο τμήμα του σπιτιού (240m2) έχει τα πάντα: εκπληκτική θέα στη θάλασσα, δική της θερμαινόμενη πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο σπα και δική της ανεξάρτητη πρόσβαση και χώρο στάθμευσης.

Στο κάτω επίπεδο βρίσκονται άλλοι τρεις ξενώνες και τρία στούντιο καθαριότητας. Κάθε ξενώνας έχει το δικό του σαλόνι και κουζίνα, τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Τα στούντιο είναι όλα ένας ενιαίος χώρος με ξεχωριστά μπάνια. Επίσης σε αυτό το επίπεδο, ο εξωτερικός χώρος θα έχει μια μικρή πισίνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα των Sotheby's.

Ένα ελικοδρόμιο ακριβώς πάνω στον γκρεμό είναι η τελευταία πινελιά σε μια βίλα που θα συζητείται για πολλά χρόνια ακόμα.

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι πρέπει να «φινιριστούν» σύμφωνα πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και με μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πηγή: www.eirinika.gr

*Φωτογραφίες: sothebysrealty.gr