Την υποψηφιότητα της Ευθαλίας Σπανού στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Βιογραφικό

Η Ευθαλία Σπανού μεγάλωσε στη Παροικιά και  ζει μόνιμα στη Πάρο. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Σιφναίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και του τουρισμού.

Έχει σπουδές εναλλακτικής  και παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής.

Υπήρξε μέλος του μουσικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Αρχιλόχου από την ίδρυση του και τα τελευταία  5 χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά στο  Φεστιβάλ Πάρου.

Διετέλεσε επίσης μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Πάρου.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια:

«Αγαπώ τη Πάρο και θα ήθελα αυτό το νησί, που είναι πανέμορφο να γίνει τόπος προόδου και ευημερίας για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας. Τόπος, που η ανάπτυξη του να ωθήσει πολλούς που εργάζονται στο εξωτερικό να γυρίσουν πίσω και αυτούς που μένουν εδώ, να μη φύγουν.  Μια ανάπτυξη όμως που θα έχει μέτρα, κανόνες, ισονομία και θα δημιουργήσει μια αυριανή Πάρο που δεν θα είναι χειρότερη, αλλά πολύ καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε.

Το ήθος του Κώστα Μπιζά, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα του σε ότι αναλαμβάνει, χαρακτηριστικά που γνωρίζω καλά από τότε που ήμασταν παιδιά, με ώθησαν στο να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του, με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Γιώργος Τζανακόπουλος, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Τζανακόπουλου, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Τζανακόπουλος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετέχω στις συζητήσεις για την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα" μέσα απο πρωτόγνωρες Δημοκρατικές διαδικασίες με αθρόα συμμετοχή πολιτών κατά ομάδες σε συγκεκριμένους τομείς καταγραφής προβλημάτων και τρόπους παρεμβάσεων.

Δηλώνω παρών στην στελέχωση του συνδυασμού ο οποίος στην πράξη είναι αυτοδιοικητικός αφού πρώτο μέλημα όλων είναι η προσφορά στον τόπο, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Τζανακόπουλος γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1968 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στον Πρόδρομο όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Πάρου.

Είναι παντρεμένος με την Φραντζή Κατερίνα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά το Χρήστο, την Ελένη και την Κυριακή-Ειρήνη.

Εργάστηκε το 1989 με 1990 ως οδηγός ταξί και από το 1991 έως σήμερα ως οδηγός λεωφορείου. Ενώ είναι ιδιοκτήτης αυτοκινητιστής από το 2004.

Έχει αρκετή εμπειρία στα κοινά μιας και έχει εκλεγεί στα διοικητικά συμβούλια του πολιτιστικού συλλόγου "Σκόπας ο Πάριος" από το 1989 έως το 2000 σε όλες τις θέσεις και ως πρόεδρος τα περισσότερα από αυτά.

Από το 1991 έως το 1994 διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αρχιλόχου και πρόεδρος επιτροπής Πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ως τοπικός σύμβουλος Αρχιλόχου είχε οριστεί πρόεδρος σχολικής επιτροπής Νηπιαγωγείων Μαρμάρων - Πρόδρομου και αντιπρόεδρος σχολικής επιτροπής Δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Δ. Ο. Ν. Α από το 2003 έως το 2006 καθώς και γενικός γραμματέας του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού από το 2005-2007

Τέλος διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε το 2004 – 2006 και πρόεδρος του ίδιου φορέα τα έτη 2007-2017.

Η Γεωργία Τσουνάκη, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Τσουνάκη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Γεωργία Τσουνάκη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η αγάπη μου για την Πάρο με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά, με στόχο την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετάσχω ως υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Νάουσας, συμμετέχοντας στο ενωτικό του ψηφοδέλτιο “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα” στις επικείμενες εκλογές, νιώθοντας την ανάγκη να συνδράμω για ένα καλύτερο μέλλον. Προβλήματα που αφορούν στην υγεία, το κυκλοφοριακό, την παιδεία, την ρύπανση, την αλλοίωση του φυσικού τοπίου, την άναρχη δόμηση και τον υπερτουρισμό χρήζουν άμεσης επίλυσης. Είναι λοιπόν ώρα να φροντίσουμε την βελτίωση και ποιότητα της ζωής μας και των παιδιών μας.»

«Συμμετέχω στην ομάδα του Κώστα Μπιζά γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής για το νησί. Μια αλλαγή που είναι απαραίτητη και προκύπτει από τις τρέχουσες ανάγκες καθώς και τη συσσώρευση πολλών προβλημάτων. Τα διλήμματα πολλά, αλλά η ανάγκη να βγει η Πάρος από το τέλμα προέχει κι αυτό με οδήγησε να συμπορευτώ με τον Κώστα Μπιζά, έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και θεωρώ πως μπορεί να οδηγήσει το νησί σε μια νέα κι ασφαλή πορεία.»

Βιογραφικό

Η Γεωργία Τσουνάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήρθε στην Πάρο το 1993. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας του πανεπιστημίου Aston και ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Παροικία εδώ και 32 χρόνια. Διατηρούσε παράλληλα για 18 χρόνια, Κέντρο Ξένων Γλωσσών στις Λεύκες. Η ενασχόλησή της με τους  μαθητές της και η αγάπη της για αυτούς, την ώθησε να βελτιώνεται διαρκώς και να επιζητεί νέα μονοπάτια στη γνώση. Έτσι παρακολούθησε Προσχολική αγωγή και Βιωματική μάθηση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο για να μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα στις μικρές ηλικίες.

Το ενδιαφέρον της για την κοινωνικο-οικονομική και πολιτισμική εξέλιξη στην Ευρώπη οδήγησε τα βήματά της στο Ε.Α.Π., όπου φοίτησε στον τομέα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού κι ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της σε αυτόν. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημιουργική Γραφή στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Ήταν παντρεμένη με τον εκλιπόντα Χρήστο Τσουνάκη, έχει τρία κορίτσια και τέσσερα εγγόνια.

Ο Γιώργος Αποστολάκης, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Αποστολάκη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Αποστολάκης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε αυτό το υπέροχο νησί αλλά και σε αυτό το μοναδικό χωριό έλαβα απίστευτη αγάπη από όλους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανταποδώσω αυτή την αγάπη, με την προσφορά μου στα κοινά αυτού του τόπου.

Ξέρω ότι θα είναι μια δύσκολη αποστολή, έχω μάθει όμως απο μικρό παιδί να αναλαμβάνω την ΕΥΘΥΝΗ και να περνώ στην δράση με επιμονή μέχρι να πετύχω τον στόχο μου. Και ο στόχος μου είναι οι Λεύκες να γίνουν το ιδανικό χωριό για τον επισκέπτη αλλά και για τον μόνιμο κάτοικο που τόσο έχει αφεθεί στην τύχη του τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο Μπιζά για την εμπιστοσύνη του και εύχομαι καλή δύναμη σε όλη αυτή την πραγματικά αξιόλογη ομάδα που απαρτίζει το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Αποστολάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χώρα της Σάμου, όμως τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται με την σύζυγο του Κατερίνα Μπαρμπαρή στις όμορφες Λεύκες της Πάρου.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Πληροφορικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καστοριάς, αλλά και ένθερμος υποστηρικτής της συνεχούς μάθησης και εξέλιξης, κάτι που φαίνεται και από τις πιστοποιήσεις που κατέχει σε τομείς όπως : H επιχειρηματικότητα, η καινοτομία, το ψηφιακό Μάρκετινγκ και το digital design.

Ανήσυχο πνεύμα από μικρή ηλικία ο Γιώργος ασχολήθηκε με τις τέχνες και την σύνθεση μουσικής. Πάντα του άρεσε η καλαισθησία όπως και να βελτιώνει πρακτικά, οπτικά αλλά και λειτουργικά οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο του.