Ο Δρ. Γιώργος Π. Σπανός, διευθύνων σύμβουλος της Domes, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία μας με την Invel Real Estate και την Prodea Investments σε αυτό το πρώτο από τα πολλά ακόμη συναρπαστικά έργα που θα έρθουν στα ελληνικά νησιά των Κυκλάδων. Το όραμά μας είναι να εξελίξουμε αυτό το μοναδικό ακίνητο, στο κορυφαίο ξενοδοχείο με ιδιωτικές πισίνες στο Αιγαίο, με την επέκταση να γίνεται σε δύο φάσεις στα επόμενα δύο χρόνια, ώστε να φθάσει συνολικά τις 130 σουίτες. Αυτό θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε το αποτύπωμά μας στις Κυκλάδες και να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τη συμμαχία μας με την Invel και την Prodea».

Ειδικότερα, η κορυφαία μάρκα lifestyle φιλοξενίας της οικογένειας Σπανού και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, ξενοδοχειακές αλυσίδες στη Μεσόγειο, σύντομα πρόκειται να ανακοινώσει το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων σε Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα, παράλληλα με τα σχέδιά της για περαιτέρω επέκταση σε όλη την Ευρώπη.

Η Domes, ήδη, ανακαινίζει το ξενοδοχείο Domes Lake Algarve κοντά στην Vilamoura της Πορτογαλίας, το οποίο εντάχθηκε στην περίφημη συλλογή ξενοδοχείων Autograph Collection, που αποτελεί μέρος της Marriott International.

Domes Miramare
To Domes Miramare Resort

Το φιλικό προς την οικογένεια ξενοδοχείο, το οποίο αποτέλεσε “αιχμή του δόρατος” για την ανάπτυξη της Domes εκτός Ελλάδας πέρυσι, θα επαναλειτουργήσει την άνοιξη.

Η ανακαίνισή του έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, με τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους να εμπνέονται από τους κήπους και τη λίμνη που το περιβάλλουν.

Το ξενοδοχείο θα εγκαινιάσει, επίσης, μια πισίνα μόνο για ενήλικες, για ήρεμο χρόνο χαλάρωσης, ενώ τα παιδιά θα απολαμβάνουν την αρχική μεγάλη πισίνα και τη λιμνούλα με αλμυρό νερό.

Όσον αφορά το Domes White Coast Milos, βρίσκεται κοντά στην παραλία Σαρακίνικο και διαθέτει συνολικά 30 σουίτες, η καθεμία με ιδιωτική πισίνα και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Η Domes πρόσφατα ανακοίνωσε την απόκτηση ενός αυθεντικού αρχοντικού του 1903 στην Κέρκυρα, που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη πολιτιστική του κληρονομιά, περιβάλλεται από μαγικούς κήπους και βρίσκεται σε έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας.

Το Domes Maison είναι το τρίτο ξενοδοχείο του ομίλου στο νησί του Ιονίου, μετά το Domes of Corfu, Autograph Collection και το εμβληματικό Domes Miramare, a Luxury Collection Resort.

Το νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει υπηρεσίες 5 αστέρων, υψηλή γαστρονομία, τέχνη, εκδηλώσεις και ιδιαίτερο interior design. Πρόκειται για το πρώτο Domes Reserves στην Κέρκυρα, ένα concept που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, τα οποία λειτουργούν ανεξάρτητα, αλλά και συμπληρωματικά ως προς τις ήδη υπάρχουσες μονάδες φιλοξενίας του ομίλου.