Την υποψηφιότητα της Άννας Κονταράτου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η Άννα Κονταράτου γεννήθηκε στην Αθήνα, στον Γαργηττό, από Παριανούς γονείς, τον Νικόλαο Κονταράτο και την Φιλίππα Κονταράτου το γένος Χανιώτη.

Μέχρι την ηλικία των 10 ετών, όπου μετακόμισε μόνιμα η οικογένειά της στην Πάρο, περνούσε τα καλοκαίρια στον τόπο καταγωγής των γονιών της, την Αγκαιριά.

Αφού τελείωσε το σχολείο στην Πάρο μετέβη στην Αθήνα, όπου σπούδασε σε ιδιωτική σχολή, Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εργάζεται εδώ και 30 χρόνια σε ιδιωτικά γραφεία, στην Πάρο, στον τομέα των φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Είναι μέλος, επί σειρά ετών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αρχίλοχος” και υπήρξε μέλος και ταμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πάρου.

Αποφάσισε να συμμετάσχει ως Υποψήφια Σύμβουλος στην Κοινότητα Αγκαιριάς, μετά από πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κὠστα Μπιζά, γιατί όπως δηλώνει: «ένιωσα την ευθύνη να συμμετέχω σε μια ενωτική προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί μου, την Πάρο.

Η επιλογή μου να ενταχθώ στον συνδυασμό “ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ” έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του επικεφαλής Κώστα Μπιζά και με το γεγονός ότι στον συνδυασμό συμμετέχει πλειάδα αξιόλογων Παριανών, έμπειρων στα κοινά αλλά και νέων ανθρώπων με ικανότητες και αγάπη για το νησί.»