Την υποψηφιότητα της Ιωάννας (Γιάννας) Ρέππα - Σταυροπούλου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Ρέππα - Σταυροπούλου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην Πάρο, δέθηκα με τον τόπο. Αισθάνομαι ότι έχω εκπληρώσει ένα νεανικό πόθο να περνάω κάθε χρόνο όλο και περισσότερο διάστημα στο νησί. Εκτιμώ ιδιαίτερα όσα η Πάρος έχει προσφέρει στην οικογένειά μου μέσω των ανθρώπων που έχουμε γνωρίσει και τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αρχαιότερη αλλά και η σύγχρονη ιστορία της Πάρου, και θα ήθελα να συνεισφέρω με κάθε τρόπο στη διατήρηση, τη διάδοση και την περαιτέρω μεταλαμπάδευση της ιστορίας της Πάρου στους ανθρώπους που την επισκέπτονται. Είναι τιμή μου να στηρίξω το συνδυασμό του Κώστα Μπιζά, να γνωρίσω περισσότερα για τον τόπο και να μπορέσω να προσφέρω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ στη βελτίωση και την ανάπτυξη των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων και των επισκεπτών του νησιού μας».

Βιογραφικό

Η Γιάννα Σταυροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Ρέππα (το γένος Μαούνη) και έχουν δύο παιδιά.

Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το University of La Verne.

Επαγγελματικά ασχολείται με τη Διοίκηση και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ως στέλεχος σε εταιρείες και ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Είναι σύμβουλος, mentor-coach και εισηγήτρια σεμιναρίων σε θέματα επικοινωνίας, οργάνωσης, αυτοβελτίωσης και επαγγελματικής & προσωπικής ανάπτυξης.

Έχει εργασιακή εμπειρία άνω των 25 χρόνων σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στους κλάδους των τραπεζών, της εκπαίδευσης, της βαριάς βιομηχανίας, του λιανικού εμπορίου και FMCG, των τηλεπικοινωνιών, των εκδόσεων, τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και σε επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου.

Στην Πάρο βρέθηκε λόγω του συζύγου της πριν από 23 χρόνια και έκτοτε επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο, όπου διαμένει με την οικογένειά της για μεγάλα διαστήματα δραστηριοποιούμενη και επαγγελματικά στο τουριστικό κλάδο.

Ο Άγγελος Άγουρος, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Άγουρου Άγγελου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Ο κ. Άγγελος Άγουρος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συστρατευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Το ενδιαφέρον μου για την πορεία του νησιού μας παραμένει έντονο και η επιθυμία μου να συμβάλω στη βελτίωση της ζωής μας σ΄ αυτό, είναι διαρκής.

Έπειτα από σοβαρό προβληματισμό αποφάσισα να συνταχθώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Επάρχου Κώστα Μπιζά.

Πιστεύω ότι με το ήθος, τις ικανότητες και την εμπειρία που τον διακρίνει, στην παρούσα συγκυρία είναι το κατάλληλο πρόσωπο, που μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι παρών για να συμβάλω και εγώ με όσες δυνάμεις διαθέτω.

Προτείνω, και συνυπογράφω την πρόταση συμπατριωτών μας που έχει κατατεθεί

στο Δημοτικό Συμβούλιο, και αφορά την ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου της Μάρπησσας σε κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων "Χρήστος Βλαχογιάννης".

Μία πράξη αναγνώρισης για ένα έργο άθλησης και πολιτισμού που φέρει την προσωπική του σφραγίδα ανάμεσα στα τόσα σημαντικά έργα που έκανε ως Δήμαρχος Πάρου .

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης βέβαια λόγω της σεμνότητας που τον διακατείχε ποτέ δεν θα ήθελε οποιαδήποτε απόδοση τιμής για τον εαυτό του.

Όμως το ήθος, η εντιμότητα και η συνέπεια, χαρίσματα που είχε και με τα οποία υπηρέτησε επί δεκαετίες την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού μας από διάφορες θέσεις, με σημαντικότερη αυτή του Δημάρχου Πάρου, αναλογούν και σε αυτόν με μία πράξη αναγνώρισης για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην Παριανή κοινωνία .

Μία πράξη που θα πρέπει να καθιερωθεί και να γίνεται για όλους τους ανθρώπους που υπηρέτησαν και υπηρετούν επί χρόνια με το ίδιο ήθος και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όσον αφορά αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη στην παραπάνω πρόταση προτείνω, ταυτόχρονα και την ονοματοδοσία του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου-Μάρπησσας σε Δημοτικό σχολείο Αρχιλόχου-Μάρπησσας «Γεώργιος Φραντζής» ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του οικοπέδου του μεγάλου μας δωρητή.»

Βιογραφικό

Ο Άγουρος Άγγελος του Δημητρίου, επιχειρηματίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάρπησσα της Πάρου, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι παντρεμένος με την Ευδοκία Τσιγώνια του Νικολάου κι έχουν μία κόρη, τη Χριστίνα.

Ο Άγγελος Άγουρος έχει μια μακρά πορεία στα κοινά της Πάρου. Διετέλεσε για τρεις θητείες Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΑΪΚΟΣ, στον οποίον εκλέγεται ανελλιπώς από το 2007. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος επί Δημαρχίας Χρήστου Βλαχογιάννη με την ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κατά το χρονικό διάστημα από 01/09/2014 έως 31/08/2019 καθώς και με τη  ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα Ροκονίδα από 01/09/2019 μέχρι σήμερα.

Είναι μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Μάρπησσας Παρου.

Άνθρωπος δραστήριος κοινωνικά, πνεύμα ανήσυχο είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Ο Γιώργος Μπαφίτης, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Μπαφίτη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Μπαφίτης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποφάσισα σε τούτες τις κρίσιμες, για το νησί μας, εκλογές να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του κ. Κώστα Μπιζά, «ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ» γιατί πιστεύω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλυτέρα, τις αυξημένες ανάγκες  που έχει  το νησί μας σήμερα, μέσα σε ένα έντονα απαιτητικό και ολοένα αυξανόμενο, ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας με ΕΥΘΗΝΗ και με μοναδικό σκοπό την πρόοδο, την ευημερία και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή μας η προσπάθεια θα βρει την συμπαράσταση σας για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ! ».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Μπαφίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο.

Είναι απόφοιτος του τμήματος ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Τ.Ε.Ι και του Οικονομικού Τμήματος της ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, έχοντας αναλάβει μετά το πέρας των σπουδών του, την διαχείριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της οικογένειας του.

Διετέλεσε για δύο διαδοχικές θητείες Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην δημιουργία του Νέου αεροδρομίου στο νησί μας.