Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασε χθες το μεσημέρι, ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου που με κλωτσιά τύπου καράτε τραυμάτισε τον Μανώλη Νασόπουλο του Ποσειδώνα Καρπάθου, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού των ομάδων τους για την Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Ο δράστης της αντιαθλητικής ενέργειας θα εμφανιστεί και πάλι ενώπιον του Εισαγγελέα την αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου.

Ο παίκτης που δέχθηκε την κλωτσιά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Φέρει κάκωση στην κλείδα και οίδημα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά, κατέθεσε μήνυση.

Μετά τη μήνυση του θύματος, ο δράστης μόλις έμαθε ότι τον αναζητούσε η Ασφάλεια Ρόδου, εθελοντικά παρουσιάστηκε στην Αστυνομία. Μάλιστα έδειξε μετανιωμένος για την πράξη του, με γραπτή του δήλωση στα social media.

Αναφέρει: “Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω. Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες”.