Σε συνέχεια σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος το οποίο έχει σταλεί σε όλα τα μέλη μας, με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ενημερώσουμε και δημόσια τα μέλη μας καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι την ισχύουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των Ξενοδοχουπαλλήλων 2023 – 2024 μπορείτε να βρείτε αναρτημένη και να κατεβάσετε σε pdf από το αρχείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.).

Επίσης, σχετικά με το θέμα των φορέων και σωματείων πνευματικών δικαιωμάτων, σας ενημερώνουμε οτι υποχρέωση πληρωμής υπάρχει μόνο έναντι των φορέων και σωματείων με τα οποία έχει συνάψει μνημόνια με συγκεκριμένες και καθορισμένες τιμές η Π.Ο.Ξ. , οι οποίες ισχύουν για όλα τα μέλη των Ενώσεών της, και συνεπώς και για εσάς.

Το ποιοί είναι αυτοί οι φορείς – σωματεία πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και ποιές οι τιμές που έχει συμφωνήσει με κάθε ένα απο αυτά η Π.Ο.Ξ. , μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εδω.

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν σας ζητηθεί να καταβάλετε χρήματα σε οποιονδήποτε άλλο φορέα, σωματείο κ.α. εκτός όσων έχουν υπογράψει σχετικές συμφωνίες με την Π.Ο.Ξ., μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς ή στη νομική υπηρεσία της Π.Ο.Ξ. και του Ξ.Ε.Ε.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω θέματα είμαστε στη διάθεσή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: santorinihoteliers@gmail.com

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Το Δ.Σ.